USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шанхай» у центрі Луцька: демонтують стихійний ринок на Словацького

16 Жовтня 2019 10:10
Тимчасові споруди, які незаконно встановили у центрі міста навпроти готелю «Україна», демонтують.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 16 жовтня, повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

«Це не торгівля, це справжня дикість», – коротко прокоментував ситуацію виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Натомість, Юлія Сиротинська зазначила, що одразу ж після схвального рішення виконкому, луцькі муніципали приступлять до демонтажу так званого «шанхаю» на вулиці Словацького, 2.

Члени виконавчого комітету проголосували за таке рішення одноголосно.

«Сьогодні на засіданні виконкому проголосовано проект рішення, внесений в позачерговому порядку, про демонтаж незаконного стихійного ринку, який вчора облаштували поруч з обласним управлінням поліції на розі вул. Винниченка та пр. Волі.

За годину муніципальна варта приступить до безпосереднього виконання цього рішення», – прокоментував ситуацію на власній сторінці у соцмережах радник міського голови Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 16 Жовтня 2019 10:55
просто під носом у поліції. там ще треба ганжом торгувати
лучанка Показати IP 16 Жовтня 2019 11:23
А коли встановлювали, то не можна було перевірити їх законність? Це ж відбулось не за 2 хв. Скоро ще у холі управління поліції поставлять, а ті й не побачать. Треш якийсь.
лучанин Показати IP 16 Жовтня 2019 11:26
незаконий ринок демонтує муніципальна варта, структура дійльність якої не затверджена не одним законом України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus