USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські веслувальники поїдуть на ЧС в Болгарію

25 Липня 2018 20:40
Волинянин Олександр Яцюк, Павло Семенюк, Павло Борсук та Ілона Грабовець увійшли до складу збірної України на чемпіонаті світу в Болгарії

Зокрема у дисциплінах із веслування на каное братимуть участь волиняни Олександр Яцюк, Павло Семенюк та Павло Борсук.

У складі збірної України у Болгарії також виступить житель Шацька, колишній вихованець Шацької ДЮСШ, а нині дворазовий чемпіон Європи з веслування Дмитро Озимок.

Волинь також представлена у веслуванні на каное серед жінок. Честь області на чемпіонаті світу у Пловдиві в Боллгарї захищатиме Ілона Грабовець.

Про це повідомляється на сайті Федерації каное України.

На чемпіонаті світу серед молоді та юніорів, який відбудеться в місті Пловдив (Болгарія) з 26 по 29 липня, у складі юніорської збірної виступить 21 веслувальник, у складі молодіжної – 18. Спортсмени візьмуть участь у 32-х видах (17 – байдарка, 15 – каное), 21 з яких олімпійський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus