USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шацька ОТГ придбала автогрейдер за 2,3 млн

24 Вересня 2018 14:48
Шацька об’єднана територіальна громада закупила новий потужний грейдер українсько-білоруського виробництва вартістю 2,3 мільйона гривень.

Про це інформує Шацький край.

Як розповідає виконуюча обов’язки голови ОТГ секретар Людмила Цевух, грейдер придбали за кошти інфраструктурної субвенції.

У цьому році Шацькій ОТГ надали з державного бюджету на розвиток інфраструктури об’єднаних громад 3,6 мільйона гривень, з яких 2,3 млн використали на придбання автогрейдера (плюс додали ще кошти громади).

Решту коштів інфраструктурної субвенції направлять на облаштування вуличного освітлення у співфінансуванні з місцевим бюджетом.

Автогрейдер закупили через систему prozorro, торги на яких виграла фірма ТОВ «Торговий дім «Будшляхмаш» з міста Бровари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
21 Показати IP 24 Вересня 2018 14:56
дур"ки, взяли б краще в кредит під акційні схеми, і платили б менші кошти, і купили б ще корисного чого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus