USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шацькі активісти прибрали пляж на Світязі

1 Червня 2017 17:03

Через декілька днів Шацький район зустрічатиме перших відпочивальників. І чи не найбільше ваблять відпочивальників озера району.

Пляж озера Світязь, що в урочищі Дуга, перед початком сезону та в період літнього відпочинку щороку прибирають працівники Світязького лісництва. Організовує ці роботи в.о. лісничого Олег Шепеля, пише "Район.Шацьк".

До прибирання цієї території пляжу також долучаються активісти з власниками садиб та баз відпочинку, серед яких – Руслана Федонюк, подружжя Гошовських, де Мирослав – займається підприємницькою діяльністю, а Світлана є депутатом Шацької селищної ради, та інші власники відпочинкових комплексів.

Минулого року на пляж завезли пісок, цього року власними силами покосили траву в прибережній зоні, встановили лавки та переодягальню, очистили берег озера від сухого очерету, повторно (уже вдруге за весну) прибрали територію від сміття.

Як розповідає Олег Шепеля, в період літнього сезону за прибережною смугою доглядатимуть працівники парку, яких братимуть на роботу на сезон. Також до роботи з догляду та благоустрою пляжів долучатимуться й інші власники баз відпочинку, які хочуть, щоб відпочивальникам комфортно було не лише в кімнатах, а й на березі озера.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вова Показати IP 1 Червня 2017 21:56
А чим Кусько займається? чи він здатен лише відкати збирати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus