USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Шацькі озера можуть «піти» під землю

17 Липня 2013 15:29
Якщо у сусідній Білорусі не припинять розробку Хотиславського кар'єру, це призведе до екологічної катастрофи, - про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомила голова національної екологічної ради України Тетяна Тимочко.

«Це - знищення Шацьких озер, вони просто підуть під землю. Рівень води в озерах поступово знижується. Вода може піти в утворені пустоти в будь-який час», - запевнила Тетяна Тимочко. Також вона сказала, що порушення природного балансу в 30-кілометровій зоні призведе до знищення волинських озер.

«2009-ого Уряд України вже домовився з сусідньою державою про зупинення робіт щодо діяльності Хотиславського кар’єру. Але під час нещодавнього візиту Лукашенка в Україну це важливе питання наш Президент оминув», - підсумувала еколог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто так Показати IP 17 Липня 2013 16:13
От боягуз....
андрiй76 до Просто так Показати IP 17 Липня 2013 16:42
Не боягуз...Просто він на Світязі не віддихає і йому по барабану на наші озера.Це для нього дрібязкове питання і не заслуговує уваги його"царської величності"...
Корінний лучанин Показати IP 18 Липня 2013 10:21
ВЖЕ ....НАДЦЯТЬ РОКІВ ПИШУТЬ ПРО ЦЕЙ КАР'ЄР! ВЖЕ НАБИЛО ОСКОМИНУ ! ЕКОЛОГИ ПИШУТЬ СВОЄ, ІНСТИТУТИ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ ЗАГРОЗУ, А ВЛАДА НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПРИЙМАЄ! ТОДІ ЩО? ТРЕБА УСІМ МИРОМ ЗАХИЩАТИ ШАЦЬКІ ОЗЕРА!!! БО ТОДІ ЗЕЛЕНОМУ ТУРИЗМУ НА СВІТЯЗІ БУДЕ КАЮК ! НАШІ ГРОМАДСЬКІ(в т.ч. молодіжні) ОРГАНІЗАЦІЇ СИЛЬНО ЗАПОЛІТИЗОВАНІ І ЇМ НЕ ДО ТОГО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus