USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шацьку РДА очолить місцевий сільський голова

13 Вересня 2016 23:25
Грабівський сільський голова, Василь Голядинець, пройшовши три відповідні етапи конкурсного відбору, переміг у конкурсі на заміщення вакантної посади голови Шацької районної державної адміністрації, повідомляє КОРДОН.

У вівторок, 13-го вересня, у Києві оголосили результати конкурсу на зайняття вакантної посади голови Шацької РДА у Волинській області. Нагадаємо, що нині Закон про держслужбу передбачає призначення відповідних чиновників за рекомендацією Комісії з питань вищого корпусу державної служби. Президент України лишень видає відповідне розпорядження.

Василь Голядинець народився у селі Голядин Шацького району. Освіта вища, безпартійний. Посаду очільника грабівської громади обіймає уже понад десять років.

Василь Голядинець загалом набрав 12,5 балів за три етапи конкурсу, тобто зайняв перше місце серед дев’яти кандидатів на цю посаду. Саме його рекомендують як новий очільник Шацької РДА. Відповідне рішення прийматиме спочатку Кабмін, а потім Президент України.

Друге місце посів Сергій Сидорук, перший заступник голови РДА, який нині тимчасово виконує обов’язки голови. Третє – депутат Любомльської міської ради Олександр Шум.

Зазначимо, що перед кандидатами були непрості завдання: спочатку вони складали тести, а потім шукали певні рішення по ситуативних завданнях. Переможець конкурсу також проходитиме спецперевірку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 13 Вересня 2016 23:44
Ото мурло з "лихих" 90-х. Заєць нєрвно курить в сторонці
Народний фронт Показати IP 14 Вересня 2016 00:32
А що там Машкін АЛЬФОНС Шум робив в Києві?,в нього манія великого політика ніяк неможе заспокоїтись,приземлись а не літаєш на хмарах!
Шацьк ти куди? Показати IP 14 Вересня 2016 10:05
Очільники та ярі прихильники Партії регіонів - Володимир Голядинець(батько, голова райради при Януковичу), Віталій Голядинець (син,начальник земельник земельних ресурсів при Януковичу), Вася Голядинець (син, Грабівський сільський голова, нині голова РДА)
234 Показати IP 14 Вересня 2016 12:06
"Флора" рулить, а й да Поляков ай да с... с... Шацьк , не жди добра , не жди сподіваної волі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus