USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шацьку РДА очолив тимчасовий керівник

30 Травня 2016 12:07
Відповідно до законодавства, виконувати обов’язки голови Шацької райдержадміністрації доручили першому заступнику голови райдержадміністрації Сергію Сидоруку.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 30 травня.

Голова ОДА зауважив, що президент Порошенко підписав указ про звільнення Ігоря Корольчука з посади голови Шацької РДА 26 травня. Відтак, Гунчик доручив першому заступнику голови райдержадміністрації Сергію Сидоруку приступити до виконання обов’язків очільника РДА.

«Прошу апарат облжержадміністрації надавати всебічну допомогу першому заступнику голови РДА при виконанні ним обов’язків голови», - резюмував Гунчик.

Нагадаємо, 31 березня 2015-го року Порошенко підписав розпорядження «Про призначення Ігоря Корольчука головою Шацької районної державної адміністрації Волинської області». Згодом подання на ім’я президента про звільнення з посади голови Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука подав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Нагадаємо, нещодавно голова Шацької РДА повідомляв про махінації із земельними ділянками на території району та стверджував, що голова ОДА просив його більше не займатися вивченням цих питань.

Окрім цього, Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло про те, що звільнення голови Шацької РДА нещодавно ініціював керівник ПП Флора Владислав Поляков - через конфлікт, у якому фігурує голова Волинської ОДА.Так, у середині березня голова РДА Ігор Корольчук повідомив про корупційні схеми з виділенням земельних ділянок у Шацькому районі та заявив, що ці схеми покриває голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Одним із проблемних підприємств, що здійснюють господарську діяльність в Шацькому районі Корольчук назвав приватне підприємство «Флора» під керівництвом Владислава Полякова. Натомість на підприємстві звинувачення відкинули. І невдовзі керівник приватного підприємства «Флора» Владислав Поляков звернувся до Петра Порошенка з проханням звільнити голову Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шачан Показати IP 30 Травня 2016 14:12
Треба написати Петру Порошенку, щоб Гунчика звільнили нероба
орест Показати IP 30 Травня 2016 16:53
Один рекетир ,другий злодій - покращення!!!
Я Показати IP 31 Травня 2016 20:06
Як все просто-призначив-звільнив.От вам і вирішення всіх проблем!тобто президент навіть не намагається чути ,,дві сторони,, вирішується ,,як вигідною,,?А Гунчик такий ,,білий і пухнастий,, і,,Флора, яка банкрот хоче землі в оренду де можна бурштин копати супер! А ми все про тарифи та ціни .їм по -барабану проблеми людей !зараз воду виключать знову ! В місті бардак молодь іпідлітки пивом заливається курять гидоту різну!хто що робить? Сміття кругом валяється .а ВОНИ все землю ділять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus