USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ще 2 волинські герої-танкісти отримали приємний подарунок

25 Вересня 2014 21:00
Ще двоє членів екіпажу бойової машини, яка 24 серпня в нерівному бою здобула перемогу над чотирма танками російських військових найманців, отримали планшети від Благодійного фонду «Волинь-2014».

Сьогодні, 25 вересня, меценати вручили подарунки лучанину Андрію Мудрику та жителю Старої Вижівки Миколі Тишику.

Тож тепер весь екіпаж танка Т-64 має сучасні засоби комунікації, адже напередодні такий же подарунок благодійники вручили водію-механіку танка Олександру Пугачу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, екіпаж українського танка в нерівному бою зумів вивести з ладу дві бойові машини противника, а на третій повернувся в розташування частини. Про танковий бій лоб-в-лоб раніше розповідав командир екіпажу молодший сержант Микола Тишик.

Оператор-навідник бойової машини Андрій Мудрик пригадує, що хлопцям просто пощастило залишитись живими в нерівному бою з сепаратистами та російськими військовими. «Коли противники на чотирьох танках розбили наш блок-пост, то подумали, що перемогли. Вони не знали, що у нас був схований танк. Бойової машиною ми їх різко атакували і загнали в болото. В той час всі обставини склались на нашу користь і ми перемогли в бою», - розповів боєць.

Хлопці кажуть, що перемогти ворога їм допомогли навики, які вони здобули під час служіння в лавах Збройних сил України та якісна підготовка на рівненському полігоні, напередодні дислокації в зону проведення антитерористичної операції.

Нині Андрій Мудрик проходить курс реабілітації в Луцькому військовому госпіталі. Каже, ночі, проведенні під відкритим небом дають про себе знати. Тим часом Микола Тишик розповідає про військові дії учням Старовижівської школи.

Хлопці подякували меценатам Благодійного фонду «Волинь-2014» за наданий подарунок. Вони сподіваються, що планшетами користуватимуться лише задля потреб та розваг в мирний час, тому що війна набридла, і чекають на її завершення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus