USD 39.70 39.95
  • USD 39.70 39.95
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.80 9.95

Ще чотири вулиці в Луцькій громаді відремонтують

2 Серпня 2023 23:25
У Луцькій громаді запланували поточні ремонти ще на чотирьох вулицях: на вулицях Хотимської та Добролюбова в Луцьку та на вулицях Польова і Квітнева в Тарасовому.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 4 серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Хотимської в Луцьку – 1,18 мільйона гривень, вулиці Добролюбова в Луцьку – 1,27 мільйона гривень, вулиці Польова в Тарасовому – 740 тисяч гривень, вулиці Квітнева в Тарасовому – 680 тисяч гривень.

Роботи на вулицях Хотимської та Добролюбова в Луцьку включатимуть розламування асфальтобетонного покриття, улаштування дорожніх корит, улаштування одношарових основ, розливання бітуму, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, перекладання горловин цегляних колодязів, планування узбіч.

Натомість на вулиці Польова в Тарасовому запланували розбирання щебеневого покриття, улаштування дорожніх корит, улаштування основ зі щебенево-піщаної сумiші та щебеню-висівок, улаштування покриття з фігурних елементів мощення. На вулиці Квітнева же улаштують підстильні та вирівнювальні шари основи з щебенево-піщаної суміші, покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей та укріплять узбіччя.

Ремонти хочуть завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцькій громаді ремонтують дороги. Зокрема, для зручності мешканців району вулиці Володимирської, які користуються послугами маршрутки №25, шляховики відремонтували ділянку дороги, яка була повністю непридатною для проїзду. Також ремонтують вулиці в селах Зміїнець, Княгининок, Кульчин. Асфальт вкладають і на 8-му Малоомелянівському провулку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus