USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.83 9.98

У Луцькій громаді ремонтують дороги. Де саме

21 Липня 2023 18:24
У Луцькій громаді продовжується активна робота з ремонту доріг. Зокрема, для зручності мешканців району вулиці Володимирської, які користуються послугами маршрутки № 25, шляховики відремонтували ділянку дороги, яка була повністю непридатною для проїзду.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Луцький міський голова Ігор Поліщук, який особисто оглянув якість виконаних робіт, зауважив, що водії автобусів відмовлялися їхати за маршрутом, адже ями на дорозі були глибиною до сорока сантиметрів.

«Ми вирішили заасфальтувати аварійну ділянку дороги та зробити тротуар для комфорту пішоходів», – розповів він.
Також сьогодні оглянули ремонт вулиць у селах Зміїнець, Княгининок, Кульчин та нещодавно відремонтовану вулицю Карбишева у Луцьку. Асфальт вкладають і на 8-му Малоомелянівському провулку.
«На жаль, через повномасштабне вторгнення ми не можемо розгорнути ремонтні роботи так, як би ми цього хотіли. Намагаємось ремонтувати найбільш аварійні ділянки і ті, де є найбільше звернень громадян. Працюємо в різних мікрорайонах Луцька та в селах, які приєднались до нашої громади. Загалом плануємо відремонтувати понад тридцять доріг та вулиць.

Всі жителі нашої громади, незалежно від того, де вони проживають, повинні відчувати покращення ситуації в житлово-комунальному секторі та з точки зору покращення доріг. Усі роботи ми плануємо завершити до середини жовтня, поки дозволятиме погода. На усі об’єкти є гарантія. На цьому етапі нарікань немає, а вже коли буде фінальна стадія, тоді побачимо», – повідомив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луч.... Показати IP 21 Липня 2023 21:13
Навіщо на вулиці Баранова, повирізали ділянки в нормальному рівному асфальті ? Який на погляд багатьох мешканців району не потребував ремонту . Вже так нагло відмивати гроші коли в країні йде війна це вже перебор.
Він Показати IP 21 Липня 2023 21:20
Центральну каналізацію проведіть по вулицям
Пан Микола Показати IP 21 Липня 2023 23:37
Молодець, Поліщук. Дороги мусово латати і за місто дбати. Ще б двір ним поремонтував на Декабристів, 25/27, бо до нас не тільки заїхати, але й зайти вже неможливо. 30 років чекаємо ремонту.
Микола Показати IP 21 Липня 2023 23:42
На гордіюк була нормальна дорога. Навіщо перекладати? Тепер треба ставити камери на швидкість, бо тут гонщики базарні постійно ганяють на мийку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus