USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ще дві котельні Луцька переведуть на тверде паливо

20 Травня 2015 11:30
До нового опалювального сезону Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» запланувало низку робіт щодо реконструкції та переоснащення.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 20-го травня.

Згідно з інформацією, яку подає Луцька міська рада, поточний ремонт проведуть на: 63 котельнях, 51 ЦТП та 132 кілометрах теплових мереж. Замінити хочуть 6,5 кілометра трубопроводів.

Зокрема, хочуть здійснити реконструкцію теплових мереж від житлового буднику № 1 на вулиці Польовій до ВТ-5 вулиці Корольова, 9 з прокладкою попередньо ізольованих труб.

Технічне переоснащення заплановане на котельні по вулиці Декабристів, 29 із заміною насосного обладнання на насоси «Wilo». На цій же котельні хочуть провести реконструкцію теплових мереж від ВТ-17 до ВТ-23 з прокладкою попередньо ізольованих труб.

Заплановано здійснити роботи на котельні в селі Тарасове - тут мають встановити твердопаливний котел КВм(а)-0,82.

Також хочуть переобладнати котельню на проспекті Відродження, 15-6, тут хочуть встановити твердопаливний котел КВм-1,00.

Нагадаємо, вперше у Луцьку котел на твердому паливі встановили на котельні біля Волинського обласного госпіталю інвалідів війни та Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №3. Для його роботи використовуватимуть палети, які виробляють на Волині.

Керівництво ДКП «Луцьктепло» має намір встановити загальнобудинкові лічильники теплової енергії та погодного регулювання в житлових будинках міста - 12 штук.

З цього приводу директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький наголосив, щопопередні енергоощадні заходи дали результати.

«За станом на 01.04.2015 року ми бачимо, що впровадження заходів «Оперативного плану технічних та організаційних заходів щодо зменшення споживання природного газу ДКП «Луцьктепло» на 30%» дозволило зменшити споживання природного газу, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 24,8%», - інформує Кубіцький.

Зауважимо, що опалювальний сезон 2014-2015 років у Луцьку завершився 23.04.2015 року.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що «Луцьктепло» має «таємні» договори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Холод Показати IP 20 Травня 2015 11:47
А договори на придбання твердого палива також будуть покриті тайною і мраком... і чиїсь вуха із -за них виглядатимуть...
Ммм Показати IP 20 Травня 2015 12:29
А як обиратимуть будинки, де буде встановлено лічильники? Чи їх уже обрали?
Ууу до Ммм Показати IP 20 Травня 2015 12:47
Не спішіть ви з тіми лічильниками! Он Кабмін понаписував, що з лічильниками плптити будуть у два рази більше ніж без них!:) З нашою владою...?! Просто пипець...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus