USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Ще двох бійців 51-ої бригади затримали на митному пункті «Устилуг»

12 Лютого 2016 22:15
Ще двох демобілізованих учасників АТО з 51-ої бригади затримали на митному пункті «Устилуг», – повідомляє Буг.

12-го лютого на митному пункті «Устилуг» при перетині державного кордону затримали демобілізованих учасників АТО Киричука та Дацюка.

Обидва служили в колишній 51-ій бригаді. Іван Киричук після розформування бригати служив у 128-ій, у СЗЧ не був. Про другого затриманого поки нічого не відомо.

Близько 16-ої години до батьків вийшла працівниця митниці та повідомила, що на пункті нікого не утримують. Батькам та рідним показали постанову суду.

Відомо, що на митницю приїздила машина військової служби порядку та забрала затриманих. Киручука відправили до Луцької прокуратури, а Дацюка - до прокуратури Івано-Франківська.

Зауважимо, що вчора, 11 лютого, при спробі перетнути кордон затримали демобілізованих бійців 51-ої бригади Сергія Сиротинського та Ігоря Бондаря. В обласній Спілці воїнів АТО переконують, що затримання відбувалося з грубим порушенням закону.

Окрім того, є інформація, шо на МП «Угринів» також затримали демобілізованого учасника АТО, але про нього наразі нічого не відомо.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Во як Показати IP 12 Лютого 2016 22:47
Що за подача новини? За що затримали так і не зрозуміло.
Анонім до Во як Показати IP 12 Лютого 2016 23:21
Так по мєлочі,отжим,нх,посилки новою поштою,і.тд,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus