USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кілька соціологічних центрів заявили про лідерство Зеленського у президентській гонці

31 Січня 2019 16:21
Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський посів перше місце у рейтингу кандидатів за даними соціологічного дослідження.

За даними Київського міжнародного інституту соціології, Центру Разумкова і "Социса", за нього готові проголосувати 23% виборців, пише ТСН.

На другому місці після Зеленського опинився чинний глава держави Петро Порошенко з рейтингом у 16,4%, а Юлія Тимошенко, яка лідирувала за даними минулих місяців, опинилася на третій сходинці з показником у 15,7%.

У першій п'ятірці лідерів опинився й лідер партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко. Він набрав 9,3% потенційних голосів, а голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко посів п'яте місце з 8,1%.

Далі йдуть радикал Олег Ляшко (6,7%), кандидат від партії "УКРОП" Олександр Шевченко (3,5%), міський голова Львова і лідер "Самопомочі" Андрій Садовий (3,4%), лідер партії "Наші" Євген Мураєв (2,7%), кандидат від "Опозиційного блоку - партія миру і розвитку" Олександр Вілкул (2,4%), екс-глава Служби безпеки України Ігор Смешко (2,2%), кандидат від партії "Свобода" Руслан Кошулинський (1,3%).

Інші кандидати не набрали й 1% потенційних голосів виборців.

Нагадаємо, за даними групи "Рейтинг" шоумен Володимир Зеленський із незначною перевагою вийшов у лідери президентської гонки, обігнавши очільницю партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Січня 2019 16:31
show must go on
Устимук К.К. Показати IP 31 Січня 2019 16:59
Вірити в наш замовний рейтинг - це себе не поважати ... Рейтинг , це як і програми кандидатів , обіцяй побільше , головне при цьому самому не засміятися . Як ці програми реалізовуватимуться в життя всерівно ніхто не запитує !!!!!!!
Андрій Показати IP 31 Січня 2019 20:37
Аааааа, що це горить і смердить!? Це о4ко порохобота))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus