USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Евакуював поранених: під Бахмутом загинув лучанин Ігор Кузьміч

30 Травня 2023 11:57
28 травня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Богданівка Донецької області загинув військовий з Луцька Кузьміч Ігор Олександрович (10.11.1982 року народження).

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Ігор Кузьміч був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду головного сержанта 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти.

Як повідомили у компанії Сім23, до створення якої був причетний Ігор Кузьміч, лучанин загинув під час евакуації поранених.

«Чорний ранок для компанії. Під Бахмутом загинув наш колега, наш друг Ігор Кузьміч.

Один з тих, хто був з нами від самого початку, хто причетний до створення Сім23. Ігор відкривав перший маркет мережі у далекому 2012 році. І ще 10 років був поруч, аж до великої війни.

З перших днів повномасштабного вторгнення Ігор став на захист України. Та вчора загинув, евакуйовуючи поранених з поля бою.

Спи спокійно, Герою!

Дякуємо тобі за все.

Пам’ятатимемо!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Травня 2023 21:50
-Він 1980 року народження

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus