USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ще одній категорії чоловіків дозволили виїзд за кордон під час воєнного стану

13 Жовтня 2022 19:44
Уряд дозволив ще одній категорії громадян покидати Україну під час воєнного стану. Виїжджати за кордон зможуть представники авіаційної галузі.

Про це повідомляє 24 канал.

У Держприкордонслужбі повідомили, що уряд визначив механізм виїзду за кордон представників авіаційної галузі. Відповідні зміни внесені у Правила перетинання державного кордону громадянами України постановою Кабінету Міністрів № 1148.

Тепер дозвіл на виїзд за кордон під час воєнного стану має авіаційний персонал, державні інспектори з авіаційного нагляду, або особи, уповноважені на проведення перевірок Державіаслужби, а також працівники Державного авіаційного підприємства «Україна».

У постанові наголошується, що представники авіаційної галузі можуть покидати Україну, якщо вони прямують для роботи за кордоном або тренажерної підготовки.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів дозволив виїзд за кордон морякам за погодженням територіального центру комплектування, а також спортсменам клубів. Але разом з тим з 14 вересня чоловікам, які вступили в іноземні виші, обмежили виїзд за кордон. Причиною цьому стало численне підроблення документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пивний літун Показати IP 13 Жовтня 2022 21:10
косточка від боневтіка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus