USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцька авіаційна комендатура стала кращою в Повітряних Силах України

14 Листопада 2017 13:09
Луцька авіаційна комендатура, що неодноразово протягом минулого року якісно забезпечувала роботу авіації, за підсумками річної діяльності визнана кращою частиною серед авіаційних комендатур Повітряних Сил.

Про це повідомили у ПвК «Захід» ПС ЗС України.

На виїзному розширеному засіданні Військової ради Повітряних Сил Збройних Сил України у місті Дніпро відбулося підведення підсумків діяльності частин і підрозділів Повітряних Сил Збройних Сил України.

Керівним складом Повітряних Сил було проаналізовано ряд питань щодо діяльності Повітряних Сил та визначено кращі військові частини, серед яких дві – представниці Повітряного командування «Захід». У номінації на кращу частину зенітних ракетних військ, що оснащена комплексом Бук-М1, першість виборов Шепетівський зенітний ракетний полк, що зарекомендував себе, виконавши ряд вдалих пусків зенітних керованих ракет під час крайніх випробувань. А Луцька авіаційна комендатура, що неодноразово протягом минулого року якісно забезпечувала роботу авіації, за підсумками річної діяльності визнана кращою частиною серед авіаційних комендатур Повітряних Сил.

На завершення засідання Військової ради Командувач Повітряних Сил Сергій Дроздов подякував командирам і начальникам, усьому особовому складу за докладені зусилля у виконанні поставлених завдань. Перехідні вимпели переможців були вручені командирам кращих військових частин та підрозділів виду в урочистій обстановці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 14 Листопада 2017 18:19
Якщо вона краща то її скоро розформують.Коли ви вже Бельбек посадите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus