USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Ще один факультет ВНУ перейшов на дистанційне навчання

11 Жовтня 2021 15:12
Факультет психології Волинського національного університету імені Лесі Українки з 11 жовтня, переходить на дистанційну форму навчання. У двох викладачів підтвердили коронавірусну інфекцію.

Про це розповіла Суспільному деканка факультету Тамара Дучимінська.

Серед студентів недужих на COVID-19 наразі немає.

Двоє викладачів офіційно на лікарняному з 11 жовтня. З цього ж числа факультет перейшов на дистанційну форму навчання. «Триватиме дистанційка три робочих дні та захопить вихідні, далі – подивимось», – каже Тамара Дучимінська.

На факультеті працює 36 працівників, рівень їхньої вакцинації майже досягає 80%, каже керівниця факультету. З її слів, рівень вакцинації серед студентів моніторять щоденно. Загалом на денній формі навчання освіту здобувають на факультеті психології 238 студентів. З них вакциновані проти COVID-19 п’ятеро.

Як ми писали, від сьогодні факультет філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки перейшов на дистанційну форму навчання. У чотирьох студентів підтвердили COVID-19.

Нагадаємо, на Волині протягом попередньої доби зареєстрували 206 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, чотири людини померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скажу правду Показати IP 12 Жовтня 2021 10:12
Як же вони захворіли, якщо в СНУ більше 80% вакцинованого персоналу? А отак вони захворіли, що коли Цьось оголосив цю вражаючу цифру, реально в університеті було вакциновано лише 36,5% працівників. А тепер - все одно дистанційка. І нікого не цікавить, що можливо, оті двоє помруть. Навіщо був цей цирк з 80%, яких в реаліях не було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus