USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Щедрий вечір по-луцьки. ФОТО

14 Січня 2013 13:13
Справжній подарунок на зимові свята зробили луцькі гурти прихильникам рок-музики, виконавши новорічні хіти, колядки та щедрівки у власній інтерпретації.

Дійство «Rock-коляда» відбулося у пивному клубі «Майдан», що у Луцьку, 13 січня.

Участь у концерті взяли як початківці музичної рок-сцени, так і більш досвідчені колективи. Зокрема, для усіх присутніх виступили луцькі формації «Голєв», «Ріплей», «Фіолет» та «Viscula».

Виконуючи відомі усім новорічні пісні «We Wish You a Merry Christmas», «Happy New Year» шведського гурту «ABBA», музиканти надали їм особливого звучання. Так, у першу гурт «Голєв» «додав» трохи хеві-металу, а інша - у виконанні колективу «Viscula» - була «просякнута» ритмами диско.




Окрім закордонних та вітчизняних хітів музиканти заспівали й традиційні колядки та щедрівки. Так, з-поміж інших зі сцени звучали різдвяні пісні «Спи, Ісусе, спи», «Ой сивая та і зозуленька» та «Щедрик, щедрик, щедрівочка».

Перші дві композиції присутні слухали спокійно, адже гурти «Фіолет» і «Ріплей» перетворили їх у своєрідні балади. Більш динамічною стала щедрівка у виконанні «Фіолету». А «Щедрик» гурту «Viscula» змусив «майданівців» почати відбивати ногами ритми на танцполі закладу.








Разом із луцькими музичними формаціями виступили й учасники проекту «Garage Rock Sсhool». Вихованці рок-школи «завели» публіку, «піднявши» їх на хвилі дабу та дабстепу.






А справжньою несподіванкою для усіх присутніх став вихід на сцену місцевої джаз-виконавиці Галини Конах. За допомоги свого глибокого голосу вона подарувала «майданівцям» чарівні мелодії колядки «Тиха ніч, свята ніч!».



До того ж, на Щедрий вечір до «Майдану» завітали й справжні перебиранці, які теж порадували відвідувачів закладу своїм народним співом.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Жанна Показати IP 14 Січня 2013 14:26
Мне понравилась та группа, где парень в кепке пел Abba и украинскую щедривку. Зажигательные ребята. Концерт понравился
Таня Показати IP 14 Січня 2013 16:44
все норм, але вальчуку пора йти на відпочинок бо то не спів
Марія Показати IP 15 Січня 2013 09:20
Фіолет супер!Атажглі по повній!Що там приховувати,їх виступ найліпший серед усіх.Рівень.Успіхів,вам хлопці у такій нелегкій справі!
Макс Показати IP 15 Січня 2013 13:31
Менi найбiльш сподобались хлопцi що у червоних шапках i в окулярах були))Ще кльово ентер шiкарi вийшло))
Лєна Показати IP 15 Січня 2013 23:54
Фіолет.тока он!)
Чеширский Кот Показати IP 16 Січня 2013 11:05
Коли ореш ти в мікрохвон - Знаходять люди паралелі. Ковбасить потім їх нєделю от пари ріфм і трьох імьон! :)))))))))))))))))))))))))))
танюха до Чеширский Кот Показати IP 17 Січня 2013 00:59
про віскулу шолі?)
катаріна Показати IP 17 Січня 2013 14:29
Віскула - з англійською вимовою прорблеми. ГІтарист таке враженя, що нот не бачив в очі ніколи. Один басіст лапачька))) РОк школа - нармальні пасани! Фіолет - найякісніший виступ серед усіх . ФірмА!!! Колік - красавчєг, Колос - чарівний вокал і драйв) Конах - вразила до сліз своїм платтям)
вадім Показати IP 17 Січня 2013 14:37
Особливо " сподобався" виступ гітариста Віскули на афтер-паті:) НАпився - будь людиною! А не лізти пи**итись відразу!
Вадіму Показати IP 17 Січня 2013 19:35
да,да!паттвєрждаю)і то бився просто так!ахрінєть якого гітариста маєте!"спєц" у всіх напрямках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus