USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що читає молодь Луцька

4 Грудня 2013 14:56
У Луцьку молоді книголюби поділилися власними міркуваннями, що цікаво й варто прочитати кожному громадянину.

Уже четверта зустріч у рамках проекту «З домашньої бібліотеки» у Луцьку відбулася 3 грудня у клубі на вулиці Драгоманова, 1, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що культурне об’єднання «100 Вт» започаткувало проект «З домашньої бібліотки», метою якого є об’єднання книголюбів, аби вони могли спілкуватись та обмінюватись враженнями від книги. Під час зустрічей кілька людей презентують свої улюблені чи нещодавно прочитані книги.

Вчора презентувалио п’ять книг. Першим вийшов Сергій Фелістович, який розповів про автора Сергія Жадана та його два твори: «Анархія в Україні» й «Депеш Мод». Юнак зачитав уривки з твору, причому настільки цікаві та жартівливі, що довів слухачів до сліз.

Світлана Головачук розповіла про відому книгу Іллі Ільфа та Євгена Петрова «12 стільців». За словами читачки, цей твір варто перечитувати кілька разів, адже постійно ти знаходиш у ньому щось своє і цікаве. Попри те, що книга написана 1927 року, вона актуальна й донині.

Світлана Головачук зачитала уривок із твору, який їй близькій, адже працює жінка – журналістом. Тож і з «12 стільців» продекламувала про важливу подію – пуск тролейбуса та написання статей і знаття фільму про цю важливу подію.

Віталій Поліщук презентував книгу Бруно Ферреро «365 коротких історій для душі». У творі зібрано маленькі оповідки, які варто читати по днях, адже вони написані не назвами, а датами: від першого січня до 31 грудня. Окрім самої історії, подаються невеликі моралі, які часом існують самостійно, як окремий твір. Він зачитав дві оповідки про любов та розуміння й про те, що варто змінити, якщо в нас буде шанс прожити життя вдруге.

Останнім виступив Володимир Столярчук із фантастикою від Роберта Шекли. Він зачитав оповідання «Лавка світів» та зізнався, що насправді сам не дуже любить фантастику, однак цей твір його вразив та захопив.

Насамкінець охочі за горнятком чаю могли поспілкуватись про літературу та обмінятись враженнями від прочитаних книг. Також керівник проекту Анна Єкименко зазначила, що проект «З домашньої бібліотеки» йде у відпустку до середини січня. Тож побажала усім за новорічні свята прочитати багато гарних книг та розповісти про них згодом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 4 Грудня 2013 16:00
Хорошо!!! Изба-читальня....лампочка Ильича...фикус-кактус...но самое удивительное, что еще читают!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus