USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Що просили луцькі школярі у Святого Миколая

19 Грудня 2015 19:00
Школярі початкової ланки написали листи Святому Миколаю, а його помічники привідкрили завісу таємних бажань дітей і їхніх душевних хвилювань для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини, аби кожен із нас краще зрозумів, що сьогодні потрібно нашим дітям.

Так, помічник Святого Миколая зібрав всі листи в один, а для охочих побачити оригінали, – надав світлини.

«Святий Миколаю! Я вірю, що ти існуєш, а тому пишу тобі цей лист, бо знаю, що ти мене чуєш. Перше, що я хочу сказати – це подякувати за те, що ти мене оберігаєш та робиш щасливою. Найбільше, що я зараз хочу, це те, аби в Україні був мир. Святий Миколаю, дай мені сили і розуму, адже хочу всім робити добро. Також прошу у тебе здоров’я, а ще - щоб ти дав мені терпіння. Якщо зможеш, то зроби, будь ласка, так, аби моя мама знайшла роботу, для нашої сім’ї це дуже важливо.

Святий отче Миколаю, моя мама каже, що цього року мені не буде подарунків, але я дуже-дуже хочу ляльку! І я все-одно, якщо буде щось інакше, я теж буду рада. Миколаю, я прошу у тебе ляльку, але якщо ти не зможеш мені принести подарунок, то нічого - не принось.

Взагалі, дякую тобі Святий Миколо, за рік, який ми прожили. Я взагалі нічого з подарунків не буду у тебе просити, тільки зроби так, щоб мама з татом не сварилися. Від усієї душі хочу, щоб моя сімʼя не сварилась, щоб я знайшла спільну мову з мамою.

Торік ти зробив мені подарунок, я це пам’ятаю і досі за нього дякую. Надіюся, що ти почуєш мою молитву, прочитаєш мій лист і в нашій сім’ї більше ніколи не буде сварок.
А ще, зроби так, щоб я добре вчився, бо це для мене дуже важливо, для мого майбутнього й для моєї держави.

Отче Миколаю! Ще раз дякую за те, що в складну хвилину ти мене підтримуєш і є завжди поряд», - лист Миколаю від луцьких школярів.
Лист 1: «Святий Миколаю, я вірю, що ти існуєш».

Лист 2: «Дорогий Святий Миколаю! Я бажаю здоровʼя, миру, злагоди та щастя для своєї родини! Щоб я досягала завжди успіху у своєму житті і було все добре! І дякую тобі за те, що ти мене оберігаєш та робиш щасливою».

Лист 3: «Святий Миколаю, я хочу, щоб в Україні був мир».

Лист 4: «Святий Миколаю, дякую за торішні подарунки. Я хочу, щоб ти дав мені терпіння».

Лист 5: «Дорогий Святий Миколаю. Дякую за те, що ти оберігав мене цілий рік. Просити у тебе я нічого не буду, тільки зроби так, щоб мама з татом не сварилися».

Лист 6: «Святий Миколаю, дай мені сили і розуму, щоб я добре писала контрольні. Дай, щоб в світі був спокій і мир. Благослови мене, будь ласка».

Лист 7: «Святий Миколаю, я хочу знайти спільну мову з мамою, порозуміння з класом, більше радості».

Лист 8: «Святий Миколаю, зроби так, щоб я довго не хворів».

Лист 9: «Святий Миколаю, зроби так, щоб моя сестра була здорова і мама знайшла роботу».

Лист 10: «Святий Миколаю, я хочу любові, здоровʼя, стати відмінником і всім робити добро».

Лист 11: «Любий святий Миколаю, я тобі дякую за те, що в складну хвилину ти мене підтримуєш і є завжди поряд».

Лист 12: «Любий Святий Миколаю, я від усієї душі хочу, щоб моя сімʼя не сварилась».

Лист 13: «Дякую тобі, за торішній подарунок, а цього року я в тебе, Святий Миколаю, попрошу, щоб я зі своїми батьками ніколи не сварився».

Лист 14: «Святий отче Миколаю, моя мама каже, що мені не буде подарунків, але я дуже хочу ляльку і я все одно буду рада, якщо буде щось інакше».

Лист 15: «Святий Миколо, дякую тобі за рік, який ми прожили. Хочу попросити в тебе ляльку, але якщо не зможеш, можеш і не приносити».

Лист 16: «Отче Святий Миколай! Зроби так, щоб я добре вчився».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus