USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що робитимуть з довгобудами на Волині

11 Листопада 2014 16:30
До кінця року на будівельні роботи на об’єктах незавершеного будівництва області витратять 18 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації з керівниками будівельних організацій області 11 листопада.

«Є проблема і вона полягає в тому, що сьогодні стоять такі об’єкти, як перинатальний центр, школи, садочки, в яких вже скоро стіни поваляться. І ці питання постійно обговорюються. Тому не подумайте, що я хочу просто задекларувати питання на наступний рік, область і райони і селищні ради понесуть величезні збитки, якщо ці об’єкти не будуть здані», - зауважив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, говорячи про об’єкти незавершеного будівництва на Волині.



Як повідомив заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Ростислав Лісовий, цьогоріч є змога працювати лише з тими об’єктами, кошти на які виділені з обласного бюджету. Це – перинатальний центр, школа №27, школа в селі Житнівка, дитяче відділення обласного протитуберкульозного об’єднання на вулиці Львівській (його планують ввести в експлуатацію після капітального ремонту). Також планують ввести в експлуатацію спортивну та актову зали Володимир-Волинської спецшколи-інтернату, здійснити капітальний ремонт приміщення психоневрологічного інтернату у селі Руда Любомльського району. З його слів, наразі є перелік із 42 об’єктів незавершеного будівництва в області на загальну суму 475,7 мільйона гривень.

До кінця року будівельні роботи здійснюватимуть на 12 об’єктах на суму 18 мільйонів гривень. Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк повідомив, що для фінансування можна використати вільні залишки обласного бюджету.

Володимир Гунчик запропонував сформувати реєстр таких об’єктів та необхідні суми, оформивши його дорученням голови ОДА.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 11 Листопада 2014 17:13
Кожний чиновник починає будівництво немаючи коштів.
Анонім Показати IP 11 Листопада 2014 17:49
Де шукатимуть «Ельдорадо» для волинських будівельників? Волинським будівельникам пропонують відбудовувати Схід?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus