USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що треба, аби в дитячій поліклініці Луцька запрацювали електронні черги

4 Березня 2017 19:00
Для того, аби впровадити електронні черги до лікарів в дитячих поліклініках міста, треба комп’ютеризувати заклади.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця під час телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 1 березня.

З його слів, наразі в закладах немає достатньої кількості комп’ютерної техніки, щоб впровадити електронний запис.

Згодом, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини він пояснив: в міськраді поки що не підраховували, скільки треба для того, аби комп’ютеризувати робочі місця в реєстратурі поліклінік та запустити програмний продукт. Щоправда, пообіцяв він, дасть доручення управлінню охорони здоров’я вивчити це питання.

«Запис в простішому форматі існує. В спеціальних зошитах можна записатися на конкретну годину і особисто, і за номером телефону. Але у 20% випадків батьки, які записали дітей на прийом, не приходять. І ніби вікно є, і люди не йдуть, бо все записано. Звичайно, ідеально – виділити кошти на комп’ютеризацію», - пояснив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДИТЯЧІ МЕДОГЛЯДИ В ЛУЦЬКІЙ ПОЛІКЛІНІЦІ: ЩО РОБИТИ З ЧЕРГАМИ

Нагадаємо, батьки майбутніх першокласників можуть почати проходити медогляди зі своїми дітками вже з початку року, щоб не затягувати цей процес до липня-серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 4 Березня 2017 19:09
Одного компютера вистачить.
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 20:11
З того часу як були маленькі діти зі страхом згадую усі новації в дитячій поліклініці. Це було не так давно. Потрібно відпроситися з роботи, щоб прийти в поліклініку на 8 ранку, щоб взяти номерок до лікаря на слідуючий день на 8 годину, якщо номерків не було потрібно було знову відпрошуватись, щоб знову прийти і тобі сказали що номерків немає, потім потрібно було відпрошуватись, щоб прийти до лікаря, який направляв до спеціаліста і знову потрібно було йти і замоіляти номерок. Ужжжжос. Таке враження, що не поліклініка для дітей і батьків, ами всі маємо жити по правилах поліклініки. А вона працює для якихось ефимерних людей, які не ходять на роботу, на навчання іт.д. Невже важко зробити графік, за яким би спеціалісти приймали і після того як закінчується робочий день у основної маси людей. Не всі ж торгують на базарі чи в магазині, де ходять на роботу через день. В основної маси робочий день до п"ятої чи шостої і в суботу чи неділю вихідний і не завжди на роботі бажають відпускати.
Лол до Анонім Показати IP 5 Березня 2017 00:32
Що ви за ідіоти? Приходиш, йдеш до лікаря, займаєш чергу біля кабінету і все. Ніяких номерів і талончиків не треба. Відмовляються приймати - йдеш до головного лікаря писати скаргу. Зазвичай на цьому етапі вся лікарня починає д**у лизати. Їй богу, бидло повидумувало якійсь свої внутрішні правила с**чи на закон, а раби і раді. Ви напевно ще і за голку платите на забіі крові і бахіли купляєте, щоб ***** санітарка не гнула спину, а сиділа і отримувала гроші просто так? лол. Так починайте заставляти б**ло дотримуватись законів, а то ніколи ця країна не вибереться з д**и з таким рабським населенням.
Невідомий до Лол Показати IP 9 Березня 2017 20:01
В розвинутих країнах такого хамського відношення до медиків немає. І люди дисципліновані. Дуже часто черга до вузьких спеціалістів від 3-4 місяців до 12 місяців. Протягом всього цього періоду пацієнтами займаються сімейні терапевти. Прикро читати такі коменти- вони свідчать про низьку культуру наших людей.
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 20:13
І ще одне, може варто було не автобус в міську раду купувати за купу грошей, а купити комп"ютери в поліклініки, якщо така проблема?
Я Показати IP 4 Березня 2017 21:16
З приводу щорічного медогляду школярів. Хіба не можна зробити виїздний прийом лікарів по школах за погодженим графіком? Для чого створювати черги, зобов'язувати батьків бігати в поліклініки, писатись у черги, потім чекати по 1-2 місяці, щоб пройти примітивний медогляд (ріст, вага, проба Руф'є і т.д.)?
Бубочка Показати IP 4 Березня 2017 22:35
А до алерголога взагалі не можливо записатись. Як це так, один алерголог на всі дільниці. Яка приймає 5 годин на тиждень. І ніколи вчасно не приходить. Приймає, як собі захочет. А талонів вже о 8 годині немає, а в 9 прийом. Як потрапити до неї. Три місяці вже намагаюсь, але без результатно. А на Чорновола в реєстратуру, є дуже гарна пані пенсійного віку, яку треба мітлою гнати. Грубіянка, таке враження, що до неї додому прийшла і питаю, які ціни в магазині. Що немає молоді, які б цивілізовано працювали і дійсно допомагали батькам.
Лол до Бубочка Показати IP 5 Березня 2017 00:37
Класика жанру. Синдром вахтьора на лице. Ви і далі будете гнутись під волю якоїсь старухи яка нічого не значить у всій системі медицини? Чи може візьмете юридичну інформацію і візьмете себе в руки? Хм, цікаво, чому мене ці всі вахтьори бояться як вогню, а вас раком ставлять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus