USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що цікавого буде цьогоріч на «Вітрилах пригод» у Луцьку

16 Вересня 2015 17:44
На турфесті «Вітрила пригод» представлять цікаві оздоровчі техніки. 26-27 вересня 2015 року в Луцьку відбудеться IV аматорський туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод».

Фестиваль присвячений Дню туризму, Дню кіно та відбудеться під гаслом «Україна єдина».

Заняття з оздоровчих методик проведуть Андрій та Олена Горошки - Майстри Рейки, Вчителі Йоги та інших розкриваючих систем та практик (Динамічна медитація, Малюнок підсвідомості Мандала, Гра Ліла), аналітики систем пізнання людини (Дизайн Людини, Гороскоп Майя), мандрівники (США, Тайланд, Індія, Казахстан, Европа) успішні підприємці в сфері здоров'я, оздоровлення та розкриття ясності свідомості.

Андрій Горошко, аналітик системи "Дизайн Людини", Майстер Адвайти каже, що в якийсь момент усвідомив: «Свідомість - це все". Після 5 років індивідуальної та групової практики в різних містах і країнах світу (Росія, Україна, США, Індія, Тайланд і тощо), проходив навчання в Майстрів ведичної традиції Андрія Гапона, Майстрів Хатха Йоги Христини Губскої і Кундаліні Йоги Майї Файнс. Заснував йогу повністю авторську, новаторську, і направлену на розкриття і проживання людиною своєї суті.

Йога Свідомості підходить кожній людині, в незалежності від її фізичної підготовки, віку та релігійних вірувань. Вона не протирічить ніяким духовним переконанням, адаптована для ослаблених людей і є чудовим вибором для сучасної людини з її виснажуючим ритмом життя.

Нагадуємо любителям кіно, фото та авторам пісень, які можуть надсилати заявки до 20 вересня 2015 року у номінаціях:

авторська пісня», «співана поезія») (номінації «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста») «фільм-мандрівка, фільм-пошук, краєзнавче дослідження, фільм про особистість».

Проживання учасників у студентському гуртожитку – за рахунок бюджету фестивалю.

Також під час проведення фестивалю проводитиметься конкурс: «Приз глядацьких симпатій» та конкурс на « Найкумеднішу туристичну бувальщину».

Виконані за всіма вимогами Фестивалю екранні, пісенні та фототвори учасники можуть надсилати на адресу: 43016, Луцьк, вулиця Кондзелевича, 5. Волинський туристичний клуб «Ми» з позначкою «На фестиваль». Електронна адреса: [email protected],

Умови участі у фестивалі розміщені на сайті www.tourclub.lutsk.ua., тел.. 067 332 93 34, 099 321 21 15 Руслана Мельник.

Чекають вас 27 вересня 2015 року о 9:00 сцена при вході в парк Лесі Українки. З собою мати килимки та зручний одяг!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus