USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Що їдять на обід луцькі депутати

3 Лютого 2016 13:41
Нелегка робота у депутатів Луцької міської ради – вирішувати складні питання про життя міста. Доволі часто доводиться сваритись, відстоювати свої та політичні інтереси, а також довго сидіти на одному місці під час сесії і то з однією перервою, здебільшого.

Після важких буднів, сварок та розмов під час сесії, обов’язково треба поїсти, щоб відновити сили. Про харчування обранців написав «Таблоїд Волині».

Найближче місце де можна перекусити – це їдальня Луцької міської ради, яка знаходиться у тому ж приміщенні, що й установа. Як з’ясувалось, туди ходять не тільки депутати Луцькради. Депутат Ківерцівської районної ради Анатолій Пушкін розповів, що загалом їдальня йому подобається, хоч він і не частий гість у ній.

«Я рідко буваю тут. Вирішив взяти собі супчик, вермішель з битком та хліб. Заплатив за все 21 гривню. Думаю, якби ціни були дешевшими, це було б не дуже гарно. Страви мені сподобались, більш-менш нормально все».



Депутат Ківерцівської районної ради Анатолій Пушкін

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра поділився, що ходить, як в їдальню для депутатів, так і в кав’ярню, що знаходиться поруч з міською радою.

«В депутатській столовій є один мінус – там проблеми з витяжкою. То ми з моєю політичною силою ходимо в «Кава-клуб», кави попити, якогось млинця перехопити», – розповів він.

Стосовно ж столової міської ради, то її обранець охарактеризував просто: «Дешево, доступно, швидко».

Депутат Сергій Балицький розповів, що не є відвідувачем столової Луцької міської ради, він в обідню перерву полюбляє ходити в кафешки, що знаходяться неподалік.

«Я ще не бував в столовій міськради, ми ходимо в заклад, де раніше був бар «У Миколи». Я там беру комплексні обіди, за 28 гривень можна гарно перекусити», – поділився він.



Так виглядають макарони у їдальні міськради

Обранець Микола Дендіберін розповів, що є прихильником саме депутатської їдальні у міській раді.

«Ми обідаємо саме в цій столовій, бо вона нам подобається. Я завжди беру перше – український борщ, люблю харчо. На друге – гречка з підливою чи картопля», – сказав він.

Депутат також розповів, що в середньому платить за такий обід 25-28 гривень.

Якщо ж поглянути на ціни в депутатській їдальні , то виявляється, що вони дійсно дуже дешеві. До прикладу, за тарілку червоного борщу просять всього 4,95 гривень. Це найдорожча перша страва, яка є в міській їдальні. Така ж ємність квасолевого супу вартує 3 гривні 60 копійок.

Серед других страв найдорожче – це м'ясо в кислому соусі, його вартість 18 гривень 60 копійок. Найдешевше ж вартують тефтелі – 7 гривень 60 копійок.

Якщо клієнт їдальні в міській раді захоче не впадати в крайності, а взяти щось середнє по ціні, то він у нього є досить великий вибір – асортимент других страв тут доволі значний. Можна обрати біфштекс з яєчнею за 13,45 гривень або ж зупинити свій вибір на рибних ковбасках, що вартують 9,50.



Асортимент других страв

Перейдемо до гарніру, його вибір доволі невеликий – тільки три страви, але всі вражають своєю низькою ціною. Найдорожча з цих страв, картопляне пюре, можна придбати за 5 гривень 70 копійок, а тарілка каші коштує вдвічі менше – 2 гривні 20 копійок за порцію.



Салатики на будь-який смак

Компот, щоб запити всі ці страви, можна взяти всього за три гривні. Стільки ж вартує і стакан киселю.

Є в переліку меню також і кондитерські та борошняні вироби для любителів солодкого. Пончики з повидлом, капустою чи лівером можна придбати від 2,40 до 3,60 гривень.

Отож, найдешевший «комплексний» обід, що включає перше, друге та гарнір,

можна придбати за 20 гривень 70 копійок. Якщо сюди додати шматочок хліба, що вартує 40 копійок, буде 21 гривень 10 копійок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Студент Показати IP 3 Лютого 2016 13:47
А чому для студентів і простих людей немає таких їдалень і ще й дешевших. Бо з депутаів можна стягнути ільше а нам студентам Макдональс хочуть відкрити? То хай самі туди йдуть !!!!!!!!!!!!!
Зайчик до Студент Показати IP 3 Лютого 2016 14:09
А вас хтось не пускає туди пообідати? Ідіть і підкріпляйтесь.
Лучанин до Студент Показати IP 3 Лютого 2016 14:50
Не розумію, адже Кожен бажаючий може пообідати в цій їдальні, так само як і в кафе "Берізка" біля "Укрпошти" - доступ вільний. І взагалі, якщо є необхідність харчуватись вдень не вдома то ти просто зобов"язаний "вивчити" ринок таких закладів. Майже в кожному районі міста такі їдальні є. А так висновок такий, що або не голодний або не рахуєш гроші. Бачу студенти тепер не дуже кмітливо-повортоткі - дай все готовеньке. :)))
ЛУЧАНОЧКА Показати IP 3 Лютого 2016 13:57
Дітей в школах та в дитячих садочках батьки будуть годувати за власні кошти, а депутатам, проаналізуваваши реальці ціни на продукти сьогодні, і ціни на готові страви в депутатській їдальні, МІНІМУМ 50% вартості оплачує держава!!! ДОЖИЛИСЯ! ГАНЬБА! І ГРІХ ВСІМ ДЕРЖАВНИМ ОБРАНЦЯМ!!! НЕ СОРОМНО, шановні? БАБУСЯ на свою мізерну пенсію не може дозволити собі і з синього курячого крильця супу зварити, а у вас, при ваших зарплатах, борщ по 4,95 грн. з жирними свинячими ребрами. ВИ ВВАЖАЄТЕ, СПРАВЕДЛИВО?
Ой до ЛУЧАНОЧКА Показати IP 3 Лютого 2016 14:12
Ваших дітей годуйте самі,я своіх годую.А ваші діти то ваш клопіт,як не маєте змоги іх прогодувати,то як ото так безвідповідално народжуєте??
читач до ЛУЧАНОЧКА Показати IP 3 Лютого 2016 14:29
пані ви не праві......це не їдальня для депутатів......у їдальню міської ради може будь хто зайти пообідати...і ті ж студенти.......єдине що в обід там черга здоровенна
От в тому до читач Показати IP 3 Лютого 2016 15:07
проблема, що черга здоровенна і однієї такої їдальні на все місто замало, треба щоб їх було багато і з подібним асортиментом та цінами і, повірте, вони будуть користуватись попитом.Щоб в обід можна було без проблем піти поїсти , а то скрізь, як гиби після дощу суцільні бари-кафе-ресторани з цінами ще тими.
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 14:03
Хай би депутати краще завітали до навчальних закладів і подивились,як харчуються наші діти.
Лучанка до Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 14:35
Вони хочуть ,щоб за 13 грн. було трьохразове повноцінне і збалансоване харчування
Розуміюча до Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 14:59
Я повністю з Вами згідна. Нехай пройдуться по лікарнях, садочках, школах.
ВАСЯ Показати IP 3 Лютого 2016 14:35
коментар було видалено
Л Показати IP 3 Лютого 2016 14:38
Тому вони і думають що жити стало краще. Бо якщо у тебе все гаразд, то здається ніби у всіх так само. А ми борщ вдома щоб зварити та друге зробити і в 50 грн не вкладемось.
просто Я до Л Показати IP 3 Лютого 2016 15:43
Якщо пані така господиня що не може вкластися в 50 грн. то я дуууууже співчуваю її чоловікові. Не вмієш і не хочеш то дві великі різниці. Краще дай чоловікові 50 грн. він і пообідає і повечеряє щей на маршрутці додому приїде
Юлія до просто Я Показати IP 3 Лютого 2016 20:58
Шановний а ваша дружина вкладається в 50 грн щоб зварити перше і друге з чимось мясним? Ви напевно просто не рахуєте, тому й здається що все так прекрасно...
просто Я до Юлія Показати IP 4 Лютого 2016 08:20
обідаю в місті повірте до 30 грн. можна смачно і ситно пообідати.А ви перерахуйте скільки у Вас іде на приготування обіду на ОДНОГО ,а не з запасом. Недумаю що Віи за один раз зїдаїте 1 кг. гречки чи рису
полішук Показати IP 3 Лютого 2016 15:32
і не вдавить іх нещасні депутати і зовсім-злиденні! прямо сирітки!!!
Депутат Показати IP 3 Лютого 2016 16:16
Їдальня відкрита для всіх.Заходьте з вул.Б.Хмельницького
the best до Депутат Показати IP 3 Лютого 2016 20:37
такі да...їдальня відкрита для всіх, смачно готують , і ціни помірні...тільки одяг після відвідування їдальні буде довго ще "пахнІти" столовкою))...приходьте!
01 Показати IP 3 Лютого 2016 18:02
з огляду на картинку депутати їдять олівці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus