USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Щоб лучанам було тепло, «жеки» підкрутять пружини й долатають дахи

8 Жовтня 2009 13:44
Інженерні системи будинків обласного центру Волині у процентному відношенні готові до опалювального сезону від 86 від 98%. Про це 8 жовтня йшлося під час засідання луцького міськвиконкому, – інформує репортер «Волинських Новин».
Про стан підготовки житлового фонду до зимового періоду членів виконкому розповіла начальник відділу експлуатації житлового фонду департаменту ЖКГ Луцької міської ради Надія Колена. Вона «засипала» присутніх засиллям цифр. Наразі працівники «жеків» опікуються встановленням пружин на дверях під’їздів, де відсутні металеві двері, утеплення вікон, дверей під’їздів та трубопроводів опалення.
Пані Колена розповіла про ремонт покрівель будинків силами мешканців та «жеків». За кошти міста цього року зробили капітальний ремонт чотирьох будинків, ще три – чекають своєї черги.
Нагадаємо, що 2007 року за кошти міського бюджету відремонтували 53 дахи, витративши понад 5 мільйонів гривень, 40 покрівель відремонтували 2008 року, на що «пішло» ще 7 мільйонів. Також потребують експертного дослідження 33 ліфти.
Також пані Колена відзначила гарну роботу щодо ремонту дахів «жеків» № 3, 11, 7. Секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков зауважив, що підготовка до опалювального сезону цього року проведена на достатньо високому рівні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus