USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Щоб у квартирах лучан було тепло: на вулиці Кравчука замінюють аварійну трубу

8 Червня 2022 18:33
Невеликий відрізок магістральної тепломережі на вулиці Кравчука створював чимало проблем і працівникам ДКП «Луцьктепло», і мешканцям навколишніх будинків, які залишались тимчасово без теплопостачання. За останні п’ять років тут проводили аварійні роботи шість разів. Причина – зношеність мереж, адже вони введені в експлуатацію ще у 1987 році.

Нині ж, у міжопалювальний період, було вирішено замінити аварійну ділянку теплотраси, аби найближчої зими у квартирах мешканців довколишніх будинків постійно було тепло, інформують на сайті міської ради.

Роботи розпочали наприкінці травня. Загальна вартість становить 5,7 млн грн. Буде замінено 160,3 метра труби. Завершити усі роботи планують у липні.
З перебігом ремонтних робіт приїхав ознайомитися Луцький міський голова Ігор Поліщук.
«Прийняли рішення капітально відремонтувати, хоча це й дорого. Початок попереднього опалювального сезону показав, що є багато проблемних питань. Найбільш критичні ділянки, у межах можливості, вирішили замінити, аби під час пуску теплоносія та проходження опалювального сезону якомога менше лучан відчували незручності з тим, що є десь порив і вони змушені мерзнути у своїх помешканнях.

Тут вкладаємо попередньо ізольовані труби, які дадуть можливість зберегти теплоносій, не гріти землю довкола, і максимум теплоносія йтиме від котельні до квартир лучан. Строк експлуатації такої труби мінімум 50 років. Підрядник обіцяє максимально швидко провести роботи. Потому ми зробимо благоустрій території, аби підприємці, які здійснюють поруч торгівлю з павільйонів, могли відновити свою роботу», – наголосив мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема на то ради ! Показати IP 9 Червня 2022 09:18
А під кіосками депутатських і прокурорських жінок чого не міняєте теплотрасу ? Чекаєте на зиму коли прорве ? Там же така сама зношена і дірява теплотраса ! Чи не хватає сміливості і мужності ? Навіть згідні на збиток свого авторитету і професіоналізму ! Отак і Україну будуєте ! І не буде тепла у квартирах найближчої зими, бо якраз прорве там, де ви не наважились ремонтувати ! А то все піде у мінусовий рейтинг на виборах !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus