USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Щоб прийняти технічне питання, луцьким депутатам знадобилася перерва

28 Січня 2009 14:00
Луцька міськрада лише з четвертої спроби ухвалила, здавалося б, просте питання про вилучення з назви департаменту інформаційної політики двох слів. Про це 28 січня повідомив репортер «Волинських Новин».
 
На сесію Луцької міськради було винесено питання про затвердження нової редакції положення про департамент інформаційної політики. Єдине, що змінилося, – назва структурного підрозділу. Якщо раніше він називався «департамент інформаційної політики виконавчого комітету Луцької міської ради», то в новій редакції пропонувалася назва «департамент інформаційної політики Луцької міської ради».
 
Однак таке, здавалося б, технічне рішення викликало палкі дискусії. Особливо проти ухвалення рішення виступив голова фракції БЮТ у міськраді Юрій Корольчук. Коли міський голова Богдан Шиба поставив на голосування, то проект рішення підтримали лише 17 депутатів. Друга спроба також виявилася невдалою.
 
Тому градоначальник оголосив у роботі сесії перерву. Після «тайм-ауту» запропоноване рішення підтримали ще менше обранців громади – 14.
 
Представник фракції «НУ» Віктор Юрченко зазначив, що для нього було незрозуміло, у чому полягає суть змін у положенні департаменту. Адже не всі депутати могли бути присутніми на обговоренні рішення профільною депутатською комісією. Тож Сергій Григоренко (голова комісії, яка відповідає за інформаційну політику) зазначив, що комісія запропонувала підтримати проект рішення.
 
Окрім того, директор департаменту інформаційної політики Олександр Пирожик пояснив депутатам коротко суть змін у положенні про департамент.
 
Зрештою, запропонований проект рішення із четвертої спроби підтримали 26 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мауглі Показати IP 28 Січня 2009 14:48
Якщо пояснювати буде Пирожик, то після такої інформації депутатам потрібно буде не перерва, а перенесення сесії в декілька етапів.Нормальній людині тут складно зрозуміти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus