USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щоб залучити інвестиції в реконструкцію будинків, на двох лучан має вплинути Київ?

16 Січня 2009 14:50
Щоб залучити інвесторів для реконструкції будинків на проспекті Волі, у районі головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки, на лучан варто здійснити законодавчий вплив на державному рівні. Таку думку висловив заступник начальника головного управління містобудування та архітектури ОДА Яким Сеник під час наради щодо питань розроблення містобудівних обґрунтувань для реалізації пілотних проектів комплексної реконструкції кварталів, – повідомляє 16 грудня репортер «Волинських Новин».
 
За словами першого заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, у Луцьку налічується 595 будинків, що були зведені до 1975 року. Реконструкції вимагають житлові будинки на вулицях Стрілецькій, Набережній, Львівській, Київській та інших районах міста.
 
Як вона розповіла, вдалося залучити інвестора, який хотів вкласти кошти у реконструкцію будинків по проспекту Волі, які розташовані навколо головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки. Зібрали навіть практично всі підписи про згоду мешканців. Проте два власники квартир виступили проти. І лише цей факт став на заваді.
 
Тому, щоб не втратити цього реального шансу на проведення реконструкції, заступник начальника головного управління містобудування та архітектури Яким Сеник запропонував звернутися до Києва. Він висловив надію, що на державному рівні вдасться відрегулювати певні питання, щоб зробити заплановане, попри ці два голоси «проти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus