USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Щодня – нові докази для Гаазького трибуналу. В СБУ нагадали про чат-бот

7 Березня 2022 19:47
Росія обов’язково відповість за напад на Україну. Бо кожен день приносить нові докази для Гаазького трибуналу.

На цьому наголошують в Управлінні СБУ у Волинській області.

Наше завдання – не тільки захищати свою країну, але й фіксувати інформацію про злочини російської армії. Аби ніхто не уникнув відповідальності, зазначають у Службі безпеки.

"Для збору цих даних Служба безпеки України запустила новий сервіс – офіційний бот. Просимо кожного, хто має підтвердження воєнних злочинів армії РФ, повідомити про них", – акцентують в СБУ.

"Уже сьогодні Міжнародний кримінальний суд в Гаазі розпочав розслідувати справу війни РФ проти України. Тож загарбники повинні відповісти за все, що вони чинять на нашій землі! Воєнні злочини не мають терміну давності!" – йдеться в повідомленні.

Читати ще: СБУ створила чат-бот у Telegram, у якому можна повідомити про пересування ворожої техніки

Також нагадують, що офіційний чат-бот для повідомлень про рух ворожої техніки та ДРГ працює на повну силу. З його допомогою ЗСУ змогли знешкодити вже чимало російських танків.

"Давайте допоможемо нашій армії знайти ворога і бити точно в ціль! Разом переможемо!" – звертається до українців СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus