USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У СБУ запускають на переговори: начальник дав слово офіцера

19 Лютого 2014 14:58
Декількох мітингувальників та журналістів, аби поговорити, запустили до приміщення СБУ в Луцьку.

Тут, нагадаємо, сьогодні у першій половині дня горіло багаття. Чоловіки у цивільному поспіхом виносили з приміщення папки, документи і палили їх. Документи виносили мішками.

За станом на 14:40 мітингувальники прийшли до СБУ. Радикально налаштованих зупинили представники Народної самооборони в місті.

До людей вийшов керівник управління в області Юрій Гетало. Він пообіцяв, що «жодного злочинного наказу не віддасть». Окрім того, наголосив, що СБУ – з народом.



ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКЕ СБУ З НАРОДОМ – СПРАВ ПРОТИ АКТИВІСТІВ НЕ БУДЕ


Також він дав слово офіцера, що спецпідрозділ Альфа з Луцька у Київ не поїхав, а перебуває в місті.

Своєю чергою, керівник волинського "Правого сектору" Павло Данильчук виступив перед мітингувальниками зі словами, що СБУ не причетне до свавілля, яке відбувається на Волині, усе, мовляв, - на совісті МВС та прокуратури.

Також він наголосив, що основний наразі пріоритет - збиратися і їхати на Київ, бо там не вистачає людської сили.

Наразі тривають переговори.

Фото - мітингувальники слідують до СБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Латковськи Показати IP 19 Лютого 2014 20:35
Я, як депутат волинської обласної Ради заявляю що такого беспределу які чинять начальники райвідділу на місцях, корупція, хабарництво та зловживання своїми функціональними обов'язками такого ще не бачив. Моя рідна Любомльщина нач між райвідділу Здрок Санька, самий головний корупціонер: побори з митників, контрабанда цигарок в Європу ( очолює особисто) побори з малого та середнього бізнесу- стогнуть!!! І це ще не кінець , честь офіце: дуже сильно кохає дружину голови райдержадміністрації Наталю Дзядук , аж в очах темніє, правильно робиш регіональний холуй на робоу а ти піндюр.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus