USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Щодня «аграрна» музика на Волині стає щораз сумнішою

21 Липня 2008 20:38

Під час наради 21 липня у голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка його перший заступник Віталій Заремба розповів, що ураган, який  пронісся Волинню 15 липня, знищив чи пошкодив понад 7 тисяч гектарів посівів. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Так, за інформацією пана Заремби, станом на 18 липня після негоди у Волинській області понад 2 тисячі гектарів посівів знищено і понад 5 тисяч гектарів пошкоджено. Перший заступник волинського губернатора вважає, що «ситуація є достатньо драматичною і буде погіршуватись», оскільки, за прогнозами синоптиків, над Волинню ще певний час перебуватиме циклон. Отож, думати про урожай рано.
 
Проблеми створює і те, що багато товаровиробників, як стверджують волинські чиновники, недостатньо працювали щодо страхування своїх посівів.
 
Голова Волинської ОДА Микола Романюк розповів про свою поїздку на Горохівщину, де найбільше лютувало стихійне лихо. Так, у багатьох людей на городах практично нічого не залишилося. Населенню постраждалих районів губернатор обіцяв посприяти хоча б у закупівлі нового посівного матеріалу.
 
«Кожен день музика стає все сумнішою», – підсумував Віталій Заремба нинішню ситуацію у аграрній сфері Волині.
 
Довідково:
 
За ніч із 14-го на 15-те липня Волинню пронісся ураган. Найбільше від негоди постраждали Горохівський, Луцький, Локачинський, Ківерцівський та Ковельський райони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus