USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щомісяця заробляв по 100 тисяч: у Луцьку затримали 19-річного наркозакладчика

16 Листопада 2022 13:24
19-річного жителя Донеччини з партією психотропних речовин правоохоронці затримали біля одного із поштових відділень Луцька. При ньому виявили 300 г PVP Альфа, психотроп вилучили. За цінами чорного ринку його вартість складає близько 300 тис. грн.

Про це повдіомили у поліції області.

Під час оперативних заходів поліцейські з’ясували, що донеччанин забезпечував функціонування телеграм-каналу зі збуту заборонених речовин. Він виконував роль «закладчика»: поштовими відправленнями отримував наркотики та психотропи, фасував, пакував та реалізовував згідно раніше отриманих замовлень.

Щомісячно фігурант збував близько 500 «закладок» та отримував дохід в розмірі майже 100 тис. грн.
Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 КК України, йдеться про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах.

За це йому загрожує від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus