USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щонайменше 50 людей загинули під час повеней в Японії

7 Липня 2020 09:12
Кількість жертв повеней на острові Кюсю, що на південному заході Японії, сягнула щонайменше 50 осіб. Про це у вівторок, 7 липня, повідомили японські засоби масової інформації. Багато людей зникли безвісти. Уряд країни оголосив на острові Кюсю найвищий рівень попередження про небезпеку, інформує DW.

Найбільше постраждала від викликаних зливами повеней префектура Кумамото, де загинуло 49 людей, а 11 вважають зниклими безвісти. Одна людина похилого віку загинула в префектурі Фукуока. У префектурі Оїта через повінь завалився залізничний міст.

Метеорологічна служба Японії попереджає населення про можливе погіршення ситуації. Понад 1,2 мільйона жителів острова Кюсю закликали залишити свої домівки та шукати притулку в безпечних місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus