USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щороку на Волині фіксують понад 500 виробничих травм

14 Серпня 2008 10:27
За словами начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Волинській області Григорія Стахова, щороку кількість зафіксованих травмувань працівників на підприємствах області перевищує півтисячі. Про це він розповів під час круглого столу в голови ОДА, – 14 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як сказав Григорій Стахів, кількість травмувань на підприємствах зростає. «У цьому році від професійних захворювань померло 18 чоловік, а 17 –  трагічно загинуло», – розповів він.
 За словами пана Стахіва, загальна сума, виплачена Фондом соціального страхування за 6 місяців 2008-го, становить 25 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus