USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Шкільна родина Луцького НРЦ поповнилася двома десятками першокласників. Фоторепортаж

1 Вересня 2021 14:35
Велику і дружню шкільну родину Луцького навчально-реабілітаційного центру поповнила зграйка ще наляканих і несміливих першокласників. Так, у новому навчальному році за знаннями до освітнього закладу прийшов 21 особливий першачок.

Після урочистого відкриття святкової лінійки та виконання гімну України, з вітальним словом до присутніх звернулася директорка НРЦ Леся Волинець.

«Ось і пролетіло літо. Я не впізнаю деяких дітей, адже вони змужніли, виросли, стали більш впевненими в собі. Але попереду новий навчальний рік, нові знання, труднощі, успіхи. Сьогодні переді мною стоять випускники. Рік пролетить швидко, тож будьте достойними учнями нашої школи та громадянами держави», - звернулась очільниця школи до майбутніх випускників.
Окрім того, керівниця привітала із Днем знань і першокласників.

«Ви сьогодні переступаєте також нелегку стежинку, але вас обіймуть і обігріють не один вчитель, а всі педагоги, які будуть вас навчати. Вони докладуть максимум зусиль до того, аби вам було тепло і затишно у нашій школі. Ви сьогодні налякані, а ваші батьки з тривогою віддають зі своїх рук у вчительські руки свій найдорожчий скарб. Але не хвилюйтеся, бо наша школа - то школа радості. Дітки, так чи не так?» – звернулася до учнів.

«Так!» - радісно прокричали діти.

Леся Волинець вручила кожному першокласнику медаль-талісман, як символ нового етапу в житті.
Водночас мама одного із першокласників Людмила Яворська зазначила, що, здавалося б, зовсім нещодавно вона маленька з великими бантами, у білому фартушку з величезним букетом квітів йшла перший раз у перший клас.

«Але сьогодні першокласник – моя дитина. Це така пора, коли на зміну безтурботному дитинству приходить час відповідальності. Тому нехай сьогоднішній день стане вдалим стартом успішного шкільного життя», - звернулась до «першачків».
Варто зауважити, що цьогоріч у Луцькому НРЦ – два перших класи. Один для учнів із вадами мовлення, інший – для діток з інтелектуальними порушеннями.

Читати ще: Для учнів однієї з найкращих гімназій у Луцьку пролунав перший дзвінок. Фоторепортаж

«Родина до родини – це народ. Ми з вами – український народ, який живе і працює для того, щоб наша країна була міцною, дружньою та єдиною. Сьогодні наша шкільна родина поповнюється двадцяти однією дитиною. Тому хочу вам побажати міцного щастя і благополуччя, любові і мирного неба над головою», - звернувся до учнів та їх батьків класовод Святослав Форманюк, який у новому навчальному році набрав один із перший класів.
Читати ще: Подарунок від природи на День знань: у Луцькому НВК № 9 відбулася святкова лінійка. Фоторепортаж

До слова, Луцький НРЦ може сміливо похизуватися справжніми талантами і серед учнів, і серед вчителів. Так, під час святкової лінійки директорка закладу вручила відзнаки найкращим спортсменам школи, а вчителі Михайло П’явка та Святослав Форманюк заспівали для учнів та батьків пісні.
Після завершення урочистостей учні разом з педагогами рушили до класів на свій перший у новому навчальному році урок.

Вікторія СЕМЕНЮК, фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus