USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Шкільні спортзали у волинських селах відремонтують

18 Лютого 2024 20:08
Спортзали Покащівського та Жорнищенського ліцеїв Олицької громади планують відремонтувати. Тендери на поточні ремонти оголосив відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua до 18 лютого. Аукціони розпочнуться 19 лютого.

Очікувана вартість поточного ремонту спортзалу Покащівського ліцею становить 483,5 тисячі гривень, а поточного ремонту спортзалу Жорнищенського ліцею – 515,5 тисячі гривень.

Як вказано в тендерній документації, поточні ремонти включатимуть розбирання плінтусів, підлоги, улаштування бетонної стяжки, улаштування цементних стяжок, облаштування покриттів із лінолеуму та інші роботи.

Ремонти мають завершити до 31 серпня 2024 року.

Гарантійний термін становитиме п’ять років.

Нагадаємо, на капітальний ремонт частини підвального приміщення під укриття Зеленського ліцею Ковельської міської ради спрямують близько 5,4 мільйона гривень. Також у закладах освіти Ковельської громади продовжують облаштовувати укриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus