USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школа №27 добудовується спільно з реабілітаційним центром, - Пустовіт

11 Серпня 2018 09:00
Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт запевнив, що на будівництво реабілітаційного центру спрямують кошти соцеконому, які надійдуть у жовтні. Він додав, що школа №27 добудовується не за рахунок реабілітаційного центру, а спільно з ним.

Про це Григорій Пустовіт написав у Фейсбук.

«Хочу ще раз заспокоїти всіх, хто переживає щодо розбудови реабілітаційного центру. На добудову 27-ї школи було передбачено 12,5 млн грн. по соцеконому, які виділили з державного бюджету за сприяння народного депутата України Ігоря Лапіна. Оскільки ці кошти будуть лише у жовтні, то прийнято рішення зняти відповідну суму з різних об'єктів, добудувати школу, а всі кошти з соцеконому спрямувати на будівництво реабілітаційного центру», – поінформував Григорій Пустовіт.

До жовтня проектно-кошторисна документація на реабілітаційний центр, зазначив виконувач повноважень міського голови, пройде експертизу. Поки це не відбудеться, тендер на проведення ремонтних робіт міська рада оголосити не може.

«Тобто ці 5 мільйонів гривень однаково до кінця вересня були б не задіяні. Крім того, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко пообіцяв перерахувати на реабілітаційний центр суму, співмірну тимчасово знятій.

Хочу заспокоїти всіх учасників бойових дій і проінформувати, що питання побудови реабілітаційного центру на базі Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги на контролі не лише в керівництва міста, а й керівництва області», - наголосив Пустовіт.

Як повідомлялося, на добудову нової 27 школи потрібно ще 7,2 мільйона гривень, аби діти вчасно могли піти на навчання. Тож на найближчій позачерговій сесії міськради депутатам запропонують п’ять мільйонів на ці потреби перекинути з коштів, передбачених на реабілітаційний центр для бійців АТО, оскільки його проект зараз перебуває на експертизі і вказані кошти неможливо використати та 2,2 мільйона спрямувати з коштів, передбачених на капітальний ремонт доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 11 Серпня 2018 13:45
Переліки об`єктів із сумами коштів по соцеконому давно затверджені ,дуже непросто на даному етапі вносити зміни з перекидкою коштів.Дай Бог щоб вийшло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus