USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школа на Волині отримала новий спортивний інвентар за сприяння Фонду Ігоря Палиці

27 Березня 2018 23:07
Уроки фізкультури посідають важливе місце в навчально-виховному процесі. Якщо інші дисципліни спрямовані на розвиток розумової діяльності учнів, то фізична культура відповідає за їхнє здоров’я.

Для того щоб учні ЗОШ І-ІІ ступенів села Човниця, що на Ківерцівщині, розвивалися у спортивному напрямку, їхні батьки та педагоги звернулися у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з відповідним проектом. На умовах співфінансування Фонду та громади школярі отримали новий спортивний інвентар: тенісний стіл, гімнастичні мати, м’ячі, обручі, шашки, повідомляє прес-служба Фонду.

Директорка школи Ніна Яворська зазначає: інвентар у школі був, але старий та зношений. Тепер діти отримали змогу повноцінно тренуватися на уроках фізкультури.

"Ми неодноразово чули про проекти, що їх реалізовували у нашому районі за підтримки Фонду. Вирішили й собі спробувати. Дякуємо усім, хто нас підтримав. Сподіваємося, що в майбутньому нам удасться реалізувати ще не один проект, спрямований на благо дітей", – ділиться директорка.

Тим часом школярі вже навчаються гри в теніс. Учитель фізкультури Орест Оришкевич каже: хоча тенісний стіл у школі був, грати на ньому було практично неможливо. Тож попереду в школярів цікаві уроки та нові спортивні перемоги.

На презентацію проекту в школу села Човниця завітали помічник народного депутата України Ірини Констанкевич Олександр Мельничук та керівник Ківерцівського районного осередку партії УКРОП Микола Вашкевич, які не з розповідей знають про проблеми в районі.

"Фінансування українських освітніх закладів – найболючіше питання сьогодення. Попри те, що ця галузь має бути однією з пріоритетних в державі, адже здорова нація формується у школі. Ігор Палиця та Ірина Констанкевич приділяють цьому питанню багато уваги. Є й відповідні результати. Практично в кожному населеному пункті нашого району реалізовуються проекти щодо покращення навчального процесу, культосвітньої та медичної сфер. Ми можемо сміливо констатувати: Фонд заходить у ті села, які роками не бачили допомоги", – резюмував Микола Вашкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus