USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Школа в коробці»: школярі Рожищенської громади отримали допомогу від ЮНІСЕФ

1 Квітня 2023 12:49
«Школа в коробці»: школярі Рожищенської громади отримали допомогу від ЮНІСЕФ

Комунальні заклади загальної середньої освіти Рожищенської громади отримали допомогу від фонду ЮНІСЕФ – 21 комплект «Школа в коробці».

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

По два набори передано у Рожищенський ліцей №1, Рожищенський ліцей №4, Дубищенський, Навізький, Топільненський ліцеї, Мильську, Носачевицьку, Пожарківську, Рудко-Козинську гімназії, по одному – в Переспівський ліцей, Оленівську гімназію, Луківську початкову школу.

Проєкт «Школа в коробці» реалізовує громадська організація «Молодіжний центр Волині/Співдія Луцьк» у партнерстві з дитячим фондом UNICEF.
Кожен такий бокс важить майже 50 кілограмів. Його вміст розрахований на 40 учнів.

Читати ще: Велосипедом до школи: на Волині облаштували шкільну велопарковку

До набору входить велика кількість різних шкільних та канцелярських предметів, зокрема маркери, пензлі, крейда, ручки, олівці, лінійки, зошити тощо.

«Школа в коробці» містить довідник для вчителя із вправами та завданнями. Пакети з приладдям можна використовувати на уроках і в укритті – це дуже зручно й урізноманітнює і освітній процес, і дозвілля дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus