USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школяр з Волині під час екскурсії отруївся алкоголем

18 Жовтня 2016 18:33
Учні дев’ятого класу ковельської загальноосвітньої школи № 10 разом із вчителькою перебували в селищі Славське Сколівського району Львівській області на екскурсії, пише Kowel.com.ua.

У перший же день один із старшокласників вирішив «відзначити» приїзд у Карпати алкоголем. Після 22 години у кімнаті відпочинку він вживав спиртні напої. Каже, випив двісті грамів, а через деякий час відчув себе погано, пішов у вбиральню, де його і знайшла вчителька, яка почула запах алкоголю.

Педагог разом із медичним працівником школи надавали учню медичну допомогу, але оскільки самопочуття останнього погіршувалось, викликали «швидку».

О 3-й годині ночі підліток був доставлений в реанімаційне відділення Сколівського центральної районної лікарні з діагнозом токсичної дії алкоголю. Медичний заклад про даний інцидент повідомив Національну поліцію.

Сколівський відділ поліції надіслав до Ковельського міськрайонного суду матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності вчительки ЗОШ № 10, де зазначено, що вона не здійснила належний догляд за неповнолітнім учнем, внаслідок чого той отруївся алкоголем і потрапив до реанімації.

Врахувавши місце вчинення правопорушення, суддя Петро Бойчук прийшов до висновку, що розгляд справи належить до компетенції Сколівського районного суду Львівської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Читач Показати IP 18 Жовтня 2016 18:50
Оце бухнув оце враження даа екскурсія отпад.
писач до Читач Показати IP 18 Жовтня 2016 19:23
коментар було видалено
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2016 19:34
Дуже шкода вчителя! Старалась показати дітям більше, а виявилася крайньою...
Культурная экскурсия Показати IP 18 Жовтня 2016 19:44
Пьют даже те, кто сидит на горшке, стукнуло чтоб по безмозглой башке.
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2016 20:58
Молодець що не побоялась визвати швидку
Колега Показати IP 18 Жовтня 2016 21:27
Вчителька як завжди крайня. А де той учень взяв кошти на спиртне? Чому у всіх магазинах продають дітям бермікси та іншу гидоту? Шукайте винних вище. А то все швидко- вчительці - догана, судді премія.
ТА Показати IP 18 Жовтня 2016 22:25
До чого тут вчитель? Невже вчитель організувала цю екскурсію? Скоріш за все батьки! А вчитель їхала як класний керівник. Чому не було на допомогу вчителю нікого з батьків? Чому ви думаєте, що вчитель повинна відповідати за вчинки учнів? Тільки тому що вона з ними? Батьки, які давали гроші та допомагали своїй дитині скласти сумку не бачили, що їхнє чадо бере з собою? Навчіться визнавати свою вину, а не вихователя! Вчитель не винен, а винні батьки, які не проводять бесіди і не цікавляться своїми дітьми! Порада вчителям на майбутнє: їде дитина- їде хтось з її батьків, і хай батьки відповідають за зроблене!
Львів Показати IP 18 Жовтня 2016 23:04
Вчительку звільнити від відповідальності й подякувати за сумлінність, а притягнути батьків, учня поставити на облік в поліцію для профілактики поведінки!!!
Дістали дітки Показати IP 18 Жовтня 2016 23:37
Дивуюся з вчителів, які в теперішній час возять це малолітнє бидло на екскурсії. Нехай батьки займаються своїми чадами в позаурочний період. А відповідальність за зловживання спиртними напоями запровадити з 14 років.
Горохівчанин Показати IP 19 Жовтня 2016 08:06
І справді всі скажуть що винна вчителька, яле на 50%винні батьки та на 50% сам учень, якому потрібно добряче надавати по шиї!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus