USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Школярі Луцька з’ясували, хто в кросі сильніший

16 Листопада 2015 09:22
Під час чемпіонату України з кросу, який відбувався в Луцьку 13-14 листопада, відбувся й ще один незвичний забіг. Його учасниками стали школярі Луцька. Вони вперше позмагалися не у гладкому бігу на стадіонних доріжках, а в природних умовах, у яких зазвичай проводяться змагання з кросу.

На старт естафети вийшли представники шести шкіл Луцька, хоча запрошувалися учні із понад десяти навчальних закладів міста. За неофіційною інформацією, у день змагань в школи надійшла вказівка не пускати учнів на естафету з кросу.

Учасники школярської естафети бігли по дистанції, на якій змагалися професійні легкоатлети. Її, як повідомляла раніше ІА «Волинські новини», облаштували в парку 900-річчя Луцька. Естафета була змішаною – частину етапу бігли хлопці, частину – дівчата. Тренував дітей до змагань заслужений тренер України Олег Вегнер.

Боротьба за перемогу тривала з перших метрів до фінішу. Особливо важко давалися школярам затяжні підйомі, які є на трасі з кросу. Саме тут і вирішилася доля першого місця. Школярську естафету виграла команда ЗОШ №25, другою – НВК №26, третьою – ЗОШ №12. Відтак, відбувся певний реванш школярів 25-ї школи за поразку на турнірі «Найшвидша школа»,який відбувся в жовтня на стадіоні «Авангард».

Тріо переможців естафети з кросу, крім медалей та кубків, нагородили спортивним інвентарем. Утім, завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» жодна з команд не залишилася після естафети без призів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бубка Показати IP 16 Листопада 2015 09:30
Перша класна новина за останні 2 дні. Біг - це життя!!
вчитель Показати IP 16 Листопада 2015 09:53
А що Вегнер вже керує спортом в школах. Чому у нашій школі не було положення про ці змаганння. На підставі чого мала бути участь. Якщо буде слухатись підсказок Рудюка, то далеко піде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus