USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школи і садочки Нововолинська захистять від шкідників

14 Січня 2021 09:14
Протягом року в закладах освіти Нововолинська та прилеглих до міста населених пунктах заплановано здійснити моніторинг і захист від шкідників.

Відкриті торги для пошуку виконавця послуг уже оголосило управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради Волинської області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 січня.

Очікувана вартість робіт становить 184 тисячі гривень.

Мова йде про послуги з дератизації та дезінсекції, ведення графіку проведення дератизації, огляду ламп дезінсекційних, карток огляду інсектицидних ламп, використання дератизаційних та дезінсекційних засобів, ведення журналу протоколів дератизації, журналу огляду пасток для гризунів, журналу ліквідації мертвих та живих гризунів, журналу листів коригувальних дій, журналу листів рекомендованих коригуючих дій, журналу оглядів контейнерів дератизаційних, а також проведення початкового огляду об’єкту.

Ці послуги мають надаватися до 31 грудня 2021 року в таких навчальних закладах: Нововолинський ліцей №1, школи №2-8, Нововолинський ліцей №8, дитячі садки №1-9 Нововолинська, ПДЗОВ «Прикордонник», Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів села Низкиничі, ДНЗ села Низкиничі, Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів села Грибовиця, ДНЗ села Грибовиця, Комунальний заклад загальної середньої освіти «Грядівський ліцей Іваничівської районної ради Волинської області», ДНЗ села Тишковичі Іваничівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus