USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шкуродеру з Волині обрали найм'якший запобіжний захід

24 Липня 2021 07:00
На Волині суддя Володимир-Волинського міського суду обрав запобіжний захід підозрюваному в жорстокому поводженні з твариною у присутності малолітніх дітей.

Про це повідомила пресслужба суду.

Згідно з матеріалами слідства, 16 червня 2021 року близько 18 год 30 хв, перебуваючи за місцем свого проживання у с. Старий Загорів Володимир-Волинського району, підозрюваний П., будучи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності двох малолітніх дітей кухонним ножем перерізав яремну вену своєму собаці, котрий знаходився на прив’язі. Внаслідок завданих тілесних ушкоджень собака загинула.

Прокурор та слідчий просили обрати запобіжний захід підозрюваному у вигляді особистого зобов’язання.

За результатами розгляду вказаного клопотання підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Вчинення кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною 3 статті 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами) карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
232 Показати IP 24 Липня 2021 10:25
Мразь
Бабуся Показати IP 24 Липня 2021 13:34
8 років. Щоб мав час протверезіти і подумати. З такою твариною страшно жити поруч.
Марина Показати IP 24 Липня 2021 14:14
Переважна більшість маніяків, перш ніж вбивати людей, знущалися над тваринами. про це одностайно говорять експерти, а розбіжності стосуються лише окремих відсоткам. так, за даними інституту Сербського, більше 85% маніяків починали шкуродерами, а керівник центру правової та психологічної допомоги Михайло Виноградов взагалі вважає, що таке минуле мають 95% серійних вбивць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus