USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шоу від Олі Полякової та хіти POSITIFF: у Луцькому замку – другий фестиваль «Амбасадор дитинства». Фоторепортаж

20 Серпня 2023 09:35
Сотні дітей та їхніх батьків завітали до Луцького замку на фестиваль «Амбасадор дитинства», який вже вдруге відбувається в обласному центрі Волині. Учора дітям дарували емоції низка зірок, серед яких Оля Полякова та POSITIFF.

У минулому році, незважаючи на не зовсім сприятливу погоду, у стінах Луцького замку зібралося чимало дітей, аби побачити улюблених TikTok-блогерів та співаків. Цього разу маленьких лучан не зупинила шалена спека.

Жодних грошей – лише реєстрація. Зареєструвавщись, діти могли потрапити на зони для ігор, майстеркласів, просвітницької діяльності, також для них діяла фудзона зі смаколиками та напоями. Але найбільше вони очікували виступів зірок.
На сцені для них співали виконавець хітів «Колискова» та «Ти щаслива будеш» Dima PROKOPOV, переможець восьмого Х-Фактора Пташкін, учасник «Голосу країни» Максим Бородін, чий потужний трек «Якби не ти» вже понад два місяці в топах на всіх музичних платформах,співачка, авторка пісень, суперфіналістка шоу «Голос країни 10» Настя Балог, фіналістка фестивалю «Українська Пісня 2023», молода співачка з закарпатським корінням, виконавиця хіта «Плакала калина» Поліна Дашкова та інші.
Але найбільше діти очікували Олю Полякову, щоразу перекрикуючи ведучого та шоумена Тімура Мірошниченка, який оголошував артистів. Навіть вихід на сцену колишнього учасника дуету «Время & Стекло» POSITIFF, який заспівав свої хіти «Спалахи», «Небо нахилю» та пішов в обійми до дітей, не надто змінив ситуацію.
Невдовзі Королева ночі таки вийшла до дитячої публіки в образі жінки-воїна, одразу виконавши однойменну пісню.

«Діти, я бажаю вам, аби ви ніколи не забували, що ви – українці. Щоб ніхто і ніколи не зміг у вас забрати вашу гідність, вашу мову та національність. Сьогодні бути українцем дуже почесно. Ми дійсно дуже смілива нація. На нашу долю випало нещастя – війна. Діти не повинні цього всього бачити, тому я дуже хочу, щоб якомога швидше прийшов мир, а головне – наша перемога», – звернулася Оля Полякова до дітей.
Вона також не оминула трагедію, яка трапилася у Чернігові, відзначивши, що українці обов’язково вистоять проти терору окупантів. Співачка запросила на сцену засновницю благодійного фонду «Світлий» Світлану Легку, яка закликала задонатити постраждалим дітям у Чернігові.

«Ми обов’язково вистоїмо. А вам, дорогі діти, будувати цю країну. Я вірю, що у вас вийде побудувати найкращу країну в світі», – наголосила співачка.
Впродовж усього фестивалю лунали слова подяки воїнам, які захищають нашу країну. Згадала про захисників і Оля Полякова, виконавши свою нову пісню «Дякую». Вона зауважила, що всі ми сьогодні повинні дякувати один одному та тим, хто захищає Україну.

«Я дякую нашим ЗСУ, волонтерам, медикам, робітникам усіх служб, які виправляють те, що рашистські тварі робили з нами взимку, б’ючи по світлу, воді, опаленні. Дуже гарні слова сказав Михайло Діанов, який був у мене на концерті. Він подякував цивільним, і люди дуже здивувалися цьому. Але Михайло сказав, що сьогодні немає людей, які не приносять користі. Усі люди щось роблять, щоб наближати нашу перемогу. Тому я хочу вам подякувати. Ми обов’язково переможемо», – сказала Оля Полякова

Далі співачка перейшла до нової концертної програми, заспівавши пісні «Вишні», «Танцюю, як в останній раз», «Номер один». Також малі лучани оцінили україномовні «Шльопки».
Оля Полякова вчергове виголосила важливий меседж, який цього разу стосувався мовної теми:«Я щаслива, що маю змогу в свої країні співати своєю мовою. До війни я не розуміла, яка це важлива річ – мова. Мова – це наша самоідентифікація. Щоб люди не запитували за кордоном:«You are Russians?» Ні, ми – українці», – наголосила артистка.

Наостанок вона виконала символічну, за її словами, «Ей, секундочку», адже наша музика лише починається.
Однак це був не кінець фестивалю. Ведучі розіграли книжки «Конституція для всіх: і великих, і малих», а насамкінець запалили автори треку «Доброго вечора, ми з України» PROBASS and HARDI.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 20 Серпня 2023 09:59
де кокошнік?...
До дідо до дідо Показати IP 21 Серпня 2023 14:15
Правильно - какашнік
123 Показати IP 20 Серпня 2023 10:27
То до дітей та ідіотка так видягнулася? Мали б совість. В місті похорон військового, а вони танці влаштували.
Анонім Показати IP 20 Серпня 2023 10:59
Це захід для діток. Полякової могло б бути й менше.
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2023 11:21
Кожного дня смерті наших воїнів , трагедії , похорони тут пляски , танці і ця hвойда напівгола , яка ні одного слова не співала і не говорила до початку війни , вийшла до дітей? Народ ви серйозно? Яка відмінність тоді від орків , коли вистачає совісті влаштовувати такі шабаші , коли кожен день в наше місто везуть «вантаж 200»???
Українка Показати IP 20 Серпня 2023 13:23
Не розумію!!! Це богохульство! Це зневага до тих, хто загинув за нашу свободу і тих, хто виборює її у запеклих боях!!! Зупиніть розваги! Допомагайте молитвами, фінансово, волонтерте!!! Відвідуйте солдатів у лікарнях! Схаменіться!!!
Суддя Дреддд Показати IP 20 Серпня 2023 15:10
з таким підходом до справ - нам важко буде перемогти рашизм... і путлєра...
Прокуратор Показати IP 20 Серпня 2023 16:25
Може варто звертати увагу на Чернігів, який може повторитись в Луцьку?
леві гна-мейєр Показати IP 20 Серпня 2023 21:35
шабаш і сатанізм
Анонім Показати IP 21 Серпня 2023 00:08
колись хвойд використовували у війнах, щоб ті відволікали ворожих солдатів. Полякова могла б очолити батальйон з проституток і принести реальну користь на фронті.
Аноніму Показати IP 21 Серпня 2023 10:38
Хвойди самих себе не запрошують ... !? В нас до війни грались і після численних людських втрат граються. Коли думати почнемо?
Олег Показати IP 21 Серпня 2023 19:29
Обіср...ли Полякову з ніг до голови! Дивно, що ше в окоп не відправили!
Олегу Показати IP 21 Серпня 2023 21:38
Валєр суть не в окопі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus