USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому замку тіктокери та зіркові співаки влаштували шоу для дітей. Фото

13 Серпня 2022 18:34
Відомі TikTok-блогери та зірки українського шоубізнесу влаштували грандіозне шоу для дітей та їхніх батьків у замку Любарта. Десятий благодійний захід «Амбасадор дитинства» разом із «Зірковим Десантом» відбувся у Луцьку 13 серпня.

Незважаючи на не зовсім сприятливу погоду, сотні дітей та батьків прийшли до Луцького замку, аби побачити своїх улюблених TikTok-блогерів та співаків.

Зокрема на сцені з’явилися хореограф Амадор Лопес, співачка та блогерка Маша Кондратенко, співак, креативний продюсер відомого будинку тіктокерів «Whynot house» Олег Машуковський, співак Позитив, Килиммен, тіктокер Даря Кубик та чимало інших зірок.
Відзначимо, що «Амбасадор дитинства» – це Всеукраїнська громадська ініціатива із соціальної адаптації дітей за напрямом спілкування «рівний-рівному». Захід відбувся за ініціативи голови Хмельницької ОВА Гамалія Сергія В’ячеславовича, за сприяння Волинської ОВА та за підтримки Луцької міської ради. Серед організаторів заходу – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Окупанти хотіли забрати у нас Україну, забрали весну, намагаються забрати літо, хочуть забрати ваше дитинство. Але ми не дамо це зробити. Поки наші захисники боронять усю Україну від жорстоких загарбників, ми з «Зірковим Десантом» намагаємося оберегти ваше дитинство і молодість та зробити їх трішки щасливішими. Ви – наше майбутнє», – привітала гостей дійства голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
Також до гостей дійства звернулася і заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, яка подякувала присутнім, що попри несприятливу погоду, вони завітали на свято.

«Війна дуже глибоко зачіпає дорослого та кожну дитину. Ваше дитинство – це найголовніша річ для нас, для дорослих. Ми даруємо вам сьогодні усі подарунки, які можемо, тому ви сьогодні маєте брати участь в усіх заходах», – закликала Ірина Чебелюк.
А заходів під час дійства було чимало, організатори підготували сцену, виступ ді-джея, зони для ігор, майстер-класів, просвітницької діяльності, а також зону зі смаколиками та напоями.
Однак найбільше дітлахи очікували на виступи зірок, які багато спілкувалися з ними та навіть спускалися до натовпу зі сцени. Після святкового дійства зірки влаштували для дітей фото- та автограф сесію.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus