USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Штучний дефіцит: в Крим заборонили ввозити українські продукти

2 Серпня 2014 10:21
Державна фіскальна служба України розповсюдила заяву про те, що з 1 серпня представники Російської Федерації повністю заблокували в'їзд транспорту з українськими продовольчими товарами до Криму.

Російська сторона перешкоджає ввозити на територію АРК кукурудзу, кукурудзяну крупу, сою, соєве борошно, насіння соняшника, консервацію, молочну продукцію, безалкогольні напої, - інформує ТСН.

Як повідомляється, рух автотранспорту через пункти контролю "Ставки", "Каїрка" та "Чонгар" з боку Криму повністю заблоковано.

З боку материкової частини утворилися кілометрові черги з сотень великогабаритних вантажівок.

Офіційною причиною затримки нелегітимна влада Криму називає невідповідність санітарним нормам РФ. Однак, фіскальна служба вважає, що Росія створює штучний дефіцит продуктів харчування на тимчасово окупованій території України.

Також такі дії, спрямовані на примусове отримання російських митних дозволів для українських перевізників – частиною заходів по легітимізації окупаційної влади. Нагадаємо, окупаційна влада Криму позбулась останнього опозиційного телеканалу на півострові - Чорноморської телерадіокомпанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Яша таки Рабинович Показати IP 2 Серпня 2014 10:42
Уважаемые друзья!Россия еще 21 июля предупредила украинские власти о том,что с 1 августа прекращает поставки в Российскую федерацию продуктов из Украины(а не только в Крым).Об этом все даже в мире знали заранее(показывали все российские и европейские каналы).Так что украинские сми как всегда врут.Они(правительство Украины) наперед знали о этом запрете и не предупредили людей торгующих с Россией.А теперь с больной головы все сваливают на здоровую.Так же, кто не знает Россия полностью прекратила ввоз на свою территорию фруктов из Польши и Молдавии.Могу вас уверить, что после этого ни в Крыму ни в России никакого дефицита с продуктами не будет:)
Анонім до Яша таки Рабинович Показати IP 2 Серпня 2014 15:17
коментар було видалено
Дмитро Показати IP 2 Серпня 2014 12:11
У нас не диктатура, чтобы правительство бизнесом управляло. Бизнесу видней, что делать. Крым - не Россия, и дефицит там был, есть и будет. И из-за этого решения в том числе. (http://www.epravda.com.ua/news/2014/08/2/479573/) Про ложь СМИ даже начинать не буду. Возвращайтесь к «распятым детям», уважаемый террорист.
Яна до Дмитро Показати IP 2 Серпня 2014 12:44
коментар було видалено
Анонім до Дмитро Показати IP 2 Серпня 2014 14:09
"У нас не диктатура, чтобы правительство бизнесом управляло." У нас бизнес управляет правительством.
Всезнайко Показати IP 2 Серпня 2014 12:59
коментар було видалено
гiсть Показати IP 2 Серпня 2014 14:20
Чому везти у Крим,як вас чекають ринки на Заходi?Це тiльки Порошенко може керувати заводом у Лiпецьку,у РФ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus