USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шубосховище і церква поруч з баром: показали розкішний маєток Медведчука під Києвом. Відео

12 Листопада 2021 09:43
Голова політради партії ОПЗЖ, нардеп і кум Путіна Віктор Медведчук проводить капітальний ремонт свого маєтку у Пущі-Водиці.

Про це йдеться у розслідуванні «Палац кума Путіна» програми «Схеми», інформує ТСН.

За чий кошт ремонт

Зазначається, що ремонт продовжився і після 19 лютого 2021 року, відколи Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко перебувають під санкціями. Відповідно, журналісти задаються питанням: хто фінансує ці роботи, якщо зі слів Марченко, санкції настільки суворі, що їх позбавили елементарних благ – наприклад, сплатити за підписку на музику в телефоні.

Журналісти не знайшли серед платників ні компаній, ні фізичних осіб, пов’язаних із Медведчуком чи Марченко, які теоретично могли би сплатити за ремонт палацу. У розслідуванні припускають, що за всі роботи можуть платити готівкою. Сам Віктор Медведчук на запит журналістів, хто сплачує за ремонт будинку, не відповів.
Що є в будинку Медведчука

Журналісти «Схеми» отримали у своє розпорядження креслення повної реконструкції та перепланування палацу Медведчука. Маєток кума Путіна займає площу понад дві тисячі кв. метрів. У 4-поверховому будинку (один поверх цокольний) є два ліфти – службовий та для мешканців, а також більше сотні приміщень різного призначення.
Цокольний поверх: шубосховище і кімната для картин

На цокольному поверсі є шубосховище, сервізна, склади картин та суконь, секретна кімната тощо. Тут розташовані кімната для покоївок та чоловічий і жіночий житлові блоки. Є й складські приміщення: для шуб, для картин, для килимів, для валіз, для скатертин, окремий гардероб для суконь.
Також є зона відпочинку: гідромасажна, масажна, сольова кімната, зона гідромасажних ванн і технічна зона. Навіть є окрема кімната площею 28 квадратних метрів, що називається «склад ялинкових іграшок».
На першому поверсі:

Рецепція, кабінет охорони, їдальня, кухня і сервізна. У крилі навпроти – кабінети Оксани Марченко та Віктора Медведчука. Також є винний склад, кухня і сервізна.

Якщо Марченко і Медведчук захочуть відпочити від роботи, далеко відходити від кабінетів їм не доведеться. На цьому ж поверсі розташована камінна зала, власна перукарня, тренажерна зала, масажна, сауна, хамам і кімната відпочинку. Крім того, є басейн довжиною понад 18 метрів.
Другий поверх

Другий поверх відведений під спальні для господарів та дітей подружжя – з персональними санвузлами та гардеробними.

Третій поверх: домова церква і бар

На третьому поверсі – домова церква площею 43 квадрати. Церква дивним чином межує із барною зоною.
Загалом журналісти нарахували у палаці Медведчука 114 приміщень. Загальна площа будинку відповідно до декларації – 2 113 квадратних метрів.

11 жовтня Медведчукові вручили клопотання про арешт або заставу у розмірі 1 мільярд гривень.

12 жовтня суддя відхилила клопотання прокурора і залишила Медведчука під домашнім арештом.

Народного депутата Віктора Медведчука підозрюють в тому, що через його дії в 2014-2015 роках енергетична сфера України була поставлена у залежність від Російської Федерації та терористичних організацій на Донбасі.

Оприлюднені СБУ записи розмов народного депутата Віктора Медведчука підтверджують існування «вугільної схеми» та зацікавленість у ній влади РФ та колишніх вищих посадовців української держави.

Перед початком судового засідання нардеп поспілкувався із журналістами, вкотре заявивши, що справа проти нього – «туфта й фальсифікація». Він назвав несправжніми всі записи розмов, якими слідство доводить його провину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 12 Листопада 2021 10:36
біда з цими КГБістами, які не мали в дитинстві велосипеда... путя лише чого вартий
Пшонка-стайл Показати IP 12 Листопада 2021 10:40
Десь там має ще бути аквадискотека і "кімната для грязі"...Як то кажуть, яблочко від яблоні (або кум від кума)....
Справжня журналістка Показати IP 12 Листопада 2021 11:02
Хто зі мною в палац сивочолого готовий залізти, чи до зе, чи до ахметова чи...? Хоч до когось?
777 Показати IP 12 Листопада 2021 11:23
Как же тут Путина не вспомнить.к месту как раз... У вас эрекция при одном его упоминании .что ли?
Ага до 777 Показати IP 12 Листопада 2021 12:24
Кононович, пшол вон.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2021 11:48
Церква межує з баром - помолився і відразу причастився, напевно вже не відчуває полегшення після молитви,як справжній віруючий,то вимушений відразу хильнути . Навіщо йому та церква, сподіватись на рай з таким багажем гріхів не варто. Проте я не вірю в потойбічне життя,тому таким виродкам пекло потрібно забезпечити тут на землі,а у нас з цим чомусь проблеми.
Євросоюз Показати IP 12 Листопада 2021 13:17
Таке враження, що в будинку живе не Медведчук, а панове *журналісти", настільки вони *обізнані*. Унітаза і золотого батона не бачили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus