USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Майданівці знайшли кладовище свіжих безіменних могил

4 Квітня 2014 10:18
Члени групи "Пошукова ініціатива", які намагаються знайти місця поховання можливих жертв сутичок на Майдані, виявили в Броварах підозрілі безіменні могили.

Про це повідомляється в Facebook-спільноті групи, - інформує «Українська правда».

"Одним із цікавих об’єктів було сумнозвісне Броварське кладовище. Огляд місця показав підозрілі могили без будь-якої інформації про померлого; на них хрести виглядають старішими за земляні насипи, не кажучи вже про вінки і хустинки", - йдеться у повідомленні.

"Крім цього, на цвинтарі, ми помітили величезну вигрібну яму (…) та кілька, незрозуміло для чого, свіжих ям (могил)", - зазначають шукачі.

Увечері 3 квітня група Євромайдан SOS повідомила, що наразі займається пошуком 144 зниклих осіб.

Станом на 6 ранку 3 квітня 2014 року з 10 години 20 хвилин 18 лютого з місця загострення сутичок у центрі міста Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулось 1 669 постраждалих, 1108 з них було госпіталізовано.

На лікуванні в закладах охорони здоров’я Києва станом на 06.00 3 квітня 2014 року знаходиться 128 осіб.

Згідно з оперативними даними з 30 листопада 2013 року загинуло і померло на території України 103 особи, які брали участь у масових акціях протесту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Искатели жертв Майда Показати IP 4 Квітня 2014 12:15
Оказывается, есть группа "Поисковая Инициатива", это "Искатели жертв Майдана". Начитавший фейков, эти парни поверили и ищут тайные захоронения активистов. Они нашли такое захоронение. О чем не постеснялись сообщить отдельные СМИ. Смутили искателей несколько свежих, неизвестно для чего вырытых, ям, и подозрительно свежие кресты. Теперь каждый, кто это читает, пусть подумает. 1) Полтора месяца, как сменилась власть. Но убийцы до сих пор хранят трупы, чтобы их закопать (свежие ямы) 2) "Беркут" убил активистов, привез их на кладбище, зарыл, и... установил сверху, над могилами, кресты. Потом помолились негодяи, возложили венки и уехали. Сказки и фейки Майдана будут держать эту страну еще не один год.
Адам до Искатели жертв Майда Показати IP 5 Квітня 2014 19:45
точно !
хлопці Показати IP 7 Квітня 2014 12:06
Приїдьте в Ковель, там теж нарито пустих могил. Мабуть, когось хоронити будуть, чи не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus