USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Швейцарці взялися за народжуваність Любомльщини

10 Жовтня 2008 15:04
Голова Любомльської РДА Василь Веремчук провів зустріч із керівником офісу з впровадження Україно-Швейцарської програми «Здоров‘я матері та дитини» Андрієм Солодаренком та заступником начальника обласного управління охорони здоров‘я Марією Гогошею, – повідомляють 10 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує сайт Любомльської РДА, обговорювалися перспективи впровадження в районі системи доступу медичних кадрів до світової інформаційної бази з питань материнства і дитинства. Під час зустріч окреслили низку конкретних заходів, серед яких — навчання спеціалістів Любомльської ЦРЛ роботі з комп’ютером. Про це є домовленість із Любомльським професійним ліцеєм, а пізніше буде підписана відповідна угода.
Довідково:
У березні цього року в Києві була підписана угода про початок нової трирічної фази співробітництва на 2008-2001 роки між Україною та Швейцарією в медичній галузі. Ця співпраця передбачає покращення якості, доступності профілактичних та лікувальних послуг охорони матері та дитини, зменшення малюкової смертності в Україні та реальне покращення ситуації у віддалених регіонах держави.
Тоді від Волині документ підписали начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк та голови п’яти райдержадміністрацій, в тому числі і Любомльської. В ході робочого візиту гості побували у новій районній лікарні, завершення будівництва якої планується на кінець цього року. Відзначалося, що умови роботи пологового відділення відповідають європейським стандартам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 15:29
Шановші! Не швейцари за народжуваність бралися, а ШВЕЙЦАРЦІ
Автор - Сергій Мариньоха Показати IP 10 Жовтня 2008 15:52
Молодці! 80681404950
Сергій Мариньоха Показати IP 10 Жовтня 2008 15:55
12 жовтня в Любомлі відбудеться відкриття меморіалу "Борцям за волю України". слідкуйте у понеділок за новинами на нашому сайті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus