USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Швидка допомога розкидається грошима?

6 Березня 2014 07:00
Керівництво комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» звинувачують у нераціональному використанні грошей. Звинувачують у цьому керівників закладу самі ж підлеглі. Зокрема, працівники центру заявляють про те, що керівництво купує меблі, не провівши попередню інвентаризацію.

Про це повідомив депутат Волиньради Анатолій Грицюк під час засідання 24-ї сесії обласної ради вчора, 5-го березня.

«До мене звернулися працівники цієї структури, що купують ліки, які непотрібні, й які потім втрачають строк придатності. Ще меблі купляють, а інвентаризацію не проводять. Треба, щоб правоохоронні органи перевірили достовірність цих фактів»,- звернувся Анатолій Грицюк до голови обласної ради Валентина Вітра.

Його звернення депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
хай горять Показати IP 6 Березня 2014 07:08
Федір кошель ти не кошель.
СаньОК до хай горять Показати IP 6 Березня 2014 10:30
До Вашого відома - з середини 2013 року "швидка" підпорядковується області, тобто Кошель немає жодного відношення до даної структури.
дідо Показати IP 6 Березня 2014 07:24
Грицюк забув ,як купив за народні гроші авто вартістю 300 тисяч, яке тепер ржавіє у гаражі облради.
дідо Показати IP 6 Березня 2014 07:26
Грицюк забув ,як витратив купу грошей на суди з міськрадою, за обкомівську дачу на території Водоканалу....яка тепер розвалюється.
Корінний лучанин до дідо Показати IP 6 Березня 2014 10:08
ДІДО, та ж у тебе є власна картотека на кожного чиновника , депутата , маса справ,А ТИ УХИЛЯЄШСЯ від роботи в правоохоронних органах ВОЛИНІ, УКРАЇНИ. Йди працювати до оновленої влади, НЕ САЧКУЙ. ТИ БЕЗЦІННИЙ КАДР. Допоможеш очиститись владі. ПОКЛАДАЄМО НА ТЕБЕ НАДІЇ ВЕЛИКІ. ЗАПОЧАТКУЙ ТУТ САЙТІ ПРОГРАМУ: "СЛІДСТВО ВЕДЕ ДІДО."
респект дідо до дідо Показати IP 6 Березня 2014 19:45
Зять його відмиє з вдячності за тепленьку посаду. І школу добру пройшов останнім часом.
голос народу до дідо до дідо Показати IP 7 Березня 2014 06:39
о це так депутати! Забрати меблі в працівників на обкомовську дачу!!!!!! вони там потрібніші, а ті, так називаємі чи лучани чи волиняни, чи то пак виборці, хай на підлозі пишуть, а чи то пак працюють, за копійки, а літом на асвальті клімчука. бо за жодної каденції чи то Кривицького, Бондаря, Шиби, Грицюка, його там не було. І нам не потрібні ліки, виборці здорові, скоро ж вибори...... Ганьба!!!!!!
sms Показати IP 6 Березня 2014 08:10
і не тільки в цьому закладі потрібно перевірити витрачання коштів. Рішення про закупівлі повинно прийматись з участю представників трудового колективу.
лучани до sms Показати IP 6 Березня 2014 08:44
Водії та санітарки будуть визначати,які ліки закуповувати ? Це не совок, кожен має робити свою роботу. А якщо є якісь підозри,то нехай пишуть заяви у ревізійну комісію або прокуратуру. Мітингами порядок ненаведеш.
Адміністрація ВОЦЕМД Показати IP 6 Березня 2014 16:25
Новоствореному КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» в І кварталі 2013 року передано з районних лікарень та Станції швидкої допомоги запас медикаментів на суму 3055556 грн., та 1214 одиниць меблів. Наявна кількість працівників Центру складає 1045 чол. Крім того на 2013 рік на придбання медикаментів та медичної апаратури Центру була виділена субвенція з державного бюджету в розмірі 7353900 грн. Проте у зв’язку з наявними запасами медикаментів, про які сказано вище, придбано за тендерними процедурами медикаментів лише на 1725615 грн. Зараз маємо 1,8 річний запас ліків. В кожному районному відділенні Центру призначені відповідальні особи, які контролюють зберігання, облік, використання медикаментів в т.ч. і дотримання термінів зберігання ліків. Жодного випадку використання протермінованих ліків у 2013 році не було. Жодної ампули медикаментів не було списано через їх непридатність в т.ч. і через перевищення терміну зберігання. У 2013 році проведена інвентаризація всього наявного майна (в т.ч. і меблів), яке було передано за актами прийому-передачі з районних лікарень. Більша частина меблів експлуатуєтьсь уже кілька десятків років. Проте необхідність закупівлі меблів була продиктована тим, що вся документація з районних лікарень, яка була передана Центру знаходилась в картонних ящиках на підлозі у кабінетах. Новоприйняті на роботу в Центр працівники не були забезпечені елементарно облаштованими робочими місцями (столи, крісла тощо). Придбані меблі на суму 45648 грн. (включаючи крісла). Жодної одиниці меблів не було поставлено у кабінети керівників установи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus